تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

3

تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن

  • کد خبر : 97800
  • 20 مرداد 1401 - 12:44
تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن
متخصص تغذیه بیان کرد: کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره‌وری بدن نیز کمک می‌کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یلنا تیخومیرووا متخصص تغذیه در روسیه می‌گوید که کاهش نسبت کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی به بهبود تفکر خلاق کمک می‌کند.

این متخصص خاطرنشان کرده است که کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره وری بدن نیز کمک می‌کند.

طی روند کاهش وزن، پف‌کردگی همراه با چربی اضافی از بین می‌رود، شادابی پوست بهبود می‌یابد، سلولیت کمتر ایجاد می‌شود و تورم پا تقریباً از بین می‌رود. مهم‌ترین نکته این است که کاهش میزان کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی منجر به عملکرد بهتر ماهیچه‌ها و رشد تفکر خلاق می‌شود، زیرا زمانی که بدن از مواد قندی سرشار نباشد، بازدهی بیشتری پیدا می‌کند.

این متخصص روس، با اشاره به اینکه تمام کشور‌های دنیا با مسئله چاقی و اضافه وزن درگیر هستند تأکید کرد: همه بیماری‌های اصلی با چاقی و اضافه وزن یعنی افزایش چربی ناشی از مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها مرتبط هستند. بر این اساس، ترک مصرف مواد قندی فوایدی برای بدن به همراه دارد.

کربوهیدرات‌ها به ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند کربوهیدرات‌های ساده شیرین هستند مانند – گلوکز، ساکارز و فروکتوز که در تمام غذا‌های شیرین (قند، نوشیدنی‌های شیرین، آب میوه ها، و میوه ها) یافت می‌شود. کربوهیدرات‌های پیچیده نیز فیبر‌های غذائی و نشاسته هستند که در برخی از انواع نان، شیرینی و غلات مانند برنج، گندم سیاه، بلغور، ماکارونی، آرد گندم و … وجود دارد.

وی تصریح کرد: جمع آوری کربوهیدرات، به استثنای فیبر غذایی، در بدن به گلوکز تبدیل می‌شود که غذای سلول‌ها است؛ بنابراین اگر فردی بیش از نیاز بدن گلوکز مصرف کند، به چربی تبدیل می‌شود.

این پزشک روس گفت: از این رو قبل از هر چیز کسانی که از اضافه وزن و چاقی رنج می‌برند، باید مصرف کربوهیدرات‌ها را کاهش دهند و از افزودن شکر به چای و قهوه یا خوردن مقادیر زیاد گندم سیاه خودداری کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97800
  • 22 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.