تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

13

بهترین دمنوش‌ها برای آرامش اعصاب

  • کد خبر : 975
  • 24 دی 1402 - 14:45
بهترین دمنوش‌ها برای آرامش اعصاب
برای داشتن اعصابی آرام، همیشه نیاز نیست که سراغ داروهای عجیب و غریب بروید و خود را به آن‌ها عادت دهید بلکه با دمنوش‌های گیاهی می‌توانید آرامش اعصاب را بازگردانید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ با افزایش مشکلات، فکر و خیال افراد جامعه هم بیشتر شده و در نتیجه آرامش اعصاب آن ها هم دچار اختلال می شود. در این مواقع به جای استفاده از قرص های آرام بخش مصرف دمنوش های آرام بخش توصیه می شود. به همین دلیل در این قسمت از الو دکتر لیستی از قوی ترین دمنوش ها برای آرامش اعصاب فراهم کرده ایم که شما را با آن ها آشنا می کنیم.

دمنوش بادرنجبویه/بهارنارنج

برخی از مردم فکر و خیال و دغدغه زیادی دارند و این فکرها اجازه خواب آرام را به آنها نمی‌ دهد به همین دلیل دمنوش بادرنجبویه برای چنین افرادی که دچار بی‌ خوابی می‌شوند نیز توصیه می‌شود. اما بهترین ترکیبی که در تابستان از آن می توانید استفاده کنید عرق بهار نارنج به همراه گلاب است. مقدار این مواد نیز به میزان یک سوم لیوان بهار نارنج و یک سوم نیز آب و یک سوم هم گلاب استفاده شود و افراد گرم مزاج در ترکیب این مواد از شکر و افراد سرد مزاج هم از عسل استفاده کنند.

بهترین زمان مصرف این محلول ۲ ساعت قبل از خواب است تا خوابی آرام داشته باشید. صمنا اگر شما در طول روز هم دچار استرس و اضطراب هستید می توانید همراه با یک قاشق مربا خوری فرنج مشک استفاده کنید.

دمنوش سنبل الطیب

دمنوش سنبل الطیب خواص زیادی دارد و یکی از آنها اثر آرامش بخشی و خواب آوری اش است. شما میتوانید هر شب قبل از خواب مقداری سنبل الطیب را با گل گاوزبان دم کنید (دم کردن با قوری روی شعله یا با استفاده از قوری های مخصوص دمنوش سریع کافی شاپی) و نیم ساعت قبل از خواب میل کنید. البته مصرف بیش از حد دمنوش ها هم عوارض و خطرات خود را دارد. سعی کنید بیشتر از ۱ قاشق سنبل الطیب مصرف نکنید. دمنوش ها اینگونه نیستند که اگر مثلا ۵ کیلویش را بنوشید اثر بیشتری خواهد داشت. میتوانید برای خوشمزه شدنش یک عدد لیمو عمانی هم بگذارید در کنار سایر مواد دم بکشد و کمی مزه ترش به دمنوش بدهد. توصیه میشود تا جای ممکن از مصرف شکر و نبات با دمنوش خودداری کنید مگر در مواردی که پزشک توصیه کرده باشد و افت بیش از حد فشار برای فرد خطرناک باشد.

نحوه دم کردن دمنوش

گیاهان بافت سلولزی دارند که بدن انسان قادر به هضم آن نیست و باید برای استفاده از یک حلال استفاد کرد که بهترین حلال آب است. اما برای دم کردن چند روش توصیه شده است: خیساندن مواد, جوشاندن و دم کردن مواد.

دمنوش در مقایسه با جوشاند طولانی مدت مواد باعث میشود که مواد کمتری از دمنوش خارج می شود اما اصلا به این معنا نیست که روش جوشانده بر روش دمنوش برتری داشته باشد. برای مصارف روزانه دمنوش بیشتر توصیه می شود . بادرنجبویه ، به لیمو ، سنبل الطیب ، گل گاوزبان و بسیاری گیاهان دیگر باید به همین روش مصرف شوند.

ضمنا بهتر است دمنوش به صورت ولرم مصرف شود چرا که درجه حرارت بالای دمنوش می تواند احتمال ابتلا به برخی سرطان ها مثل مری و معده را افزایش دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=975
  • 95 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.