تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

3

کدام رژیم غذایی برای افراد دیابتی مفید است؟

  • کد خبر : 97451
  • 13 مرداد 1401 - 10:43
کدام رژیم غذایی برای افراد دیابتی مفید است؟
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد رژیم‌غذایی فستینگ (شبه روزه‌داری) ممکن است به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند و سطح قندخون خود را بهتر کنترل کنند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، به گفته محققان، افراد مبتلا به دیابت که غذا خوردن خود را به یک بازه ۱۰ ساعته روزانه محدود می‌کردند، سطح قند خونشان در محدوده طبیعی بود.

محققان دریافتند که این بیماران همچنین سطح قند خون ۲۴ ساعته پایین‌تری را تجربه کردند و به‌طور مداوم قند ناشتا صبحگاهی شان زمانی که در یک الگوی غذایی محدود شرکت کردند، کاهش یافت.

«شارلوت آندریسن»، محقق ارشد از دانشگاه ماستریخت در هلند، می‌گوید: «تغذیه محدود به زمان ممکن است یک رویکرد مؤثر برای بهبود سلامت متابولیک در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ باشد، اما مطالعات بیشتری برای تأیید این یافته مورد نیاز است.»

برای این مطالعه، از ۱۴ بزرگسال مبتلا به دیابت نوع ۲ خواسته شد که مصرف غذای خود را به یک بازه ۱۰ ساعته در روز محدود کنند و حداکثر از ساعت ۶ بعد از ظهر به بعد دیگر چیزی نخورند. به آن‌ها دستگاه‌های پایش مداوم گلوکز تعبیه شد که سطح قند خون آنها را هر ۱۵ دقیقه اندازه‌گیری می‌کرد.

به شرکت کنندگان گفته شد که در طول مدت زمان غذاخوردن، بدون محدودیت غذایی خاص، هرچه می‌خواهند بخورند. در خارج از آن زمان، آنها فقط مجاز به نوشیدن آب، چای ساده، قهوه سیاه و نوشابه‌های بدون کالری بودند.

شرکت کنندگان سه هفته را در این رژیم شبه روزه داری گذراندند و سه هفته دیگر هر زمان که دوست داشتند طبق معمول غذا خوردند.

در طول مدت زمان محدودیت در غذا خوردن، شرکت کنندگان به طور متوسط ۱۵ ساعت در روز سطح قند خون طبیعی داشتند، در حالیکه در مدتی که هر چه می‌خواستند می‌خوردند به طور میانگین ۱۲ ساعت در روز سطح قندخون شان طبیعی بود.

به گفته محققان، دلایل بیولوژیکی محکمی وجود دارد که فکر کنیم رژیم غذایی فستینگ به کنترل بهتر دیابت کمک می‌کند.

آندریسن گفت: «وقتی در حالت نخوردن هستید (شبیه روزه داری)، بدن شما ابتدا ذخایر گلیکوژن را که اساساً قند ذخیره شده در بدن است، تجزیه می‌کند. و سپس وقتی آن ذخایر گلیکوژن از بین رفت، بدن مجبور به تجزیه چربی‌ها می‌شود. نظریه این است که وقتی برای مدت طولانی‌تری نمی‌خورید، کارایی بیشتری در نحوه استفاده بدن از انرژی ذخیره شده وجود دارد.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97451
  • 33 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.