اخبار داغ

اعلام علت تأخیر در پرداخت حقوق معلمان امیدآفرینی ستون اصلی جهاد تبیین رشد ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس سبزپوشی بورس پیش از تعطیلات چهار روزه مشارکت شهروندان تهرانی از برنامه‌های تفریحی‌ ورزشی پایتخت تعیین زمان اعلام قیمت جدید خودروهای داخلی اعلام جزئیات فروش متری مسکن به پایتخت نشینان فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه عدم توفیق شهرداری تهران در حوزه حمل و نقل عمومی خرید خانه با ۱۱ میلیارد تومان در باغ فردوس قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار تداوم همکاری اتوبوسرانی با ستاد گردشگری در سال جدید رشد ۶۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده تهران افزایش قیمت میوه در بازار جدول قیمت روز خودروهای داخلی در بازار تعارض طرح جمع‌آوری دست فروشان در پایتخت درخواست لغو تصویب‌نامه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان برنامه هفتم توسعه بستر مناسبی برای تغییرات اساسی در مدیریت اقتصادی رشد ۱۵ هزار واحدی شاخص بورس تمدید مهلت پرداخت وام ودیعه مسکن

2

تاثیر میوه به بهبود سلامت روان

  • کد خبر : 96251
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶
تاثیر میوه به بهبود سلامت روان
مصرف میوه کامل ممکن است جذب مواد مغذی را افزایش دهد بنابراین، تاثیر بسیاری بر سلامت روانی دارد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای سلامت جسمی ما مفید است – اما یک مطالعه جدید نشان داده است که این رژیم غذایی همچنین می‌تواند سلامت روان را نیز تقویت کند. به طور خاص، خوردن میوه بیشتر با بهبود سلامت روان کلی و کاهش علائم افسردگی مرتبط است.

تیمی از محققان دانشگاه استون بیش از ۴۰۰ بزرگسال را در مورد سلامت روان و رژیم غذایی آن‌ها مورد بررسی قرار دادند و عادات غذایی آن‌ها را به تفصیل بیان کردند.

آن‌ها دریافتند افرادی که میان وعده‌های میوه‌ای مصرف می‌کنند، در مقایسه با تنقلات شور، شیرین و سبزیجات، حتی پس از در نظر گرفتن سنین مختلف، سلامت کلی و میزان ورزش، نمره افسردگی کمتر و سلامت روان بالاتری دارند.

محققان خاطرنشان کردند ئکه خوردن تنقلات خوشمزه با افزایش علائم افسردگی، استرس و اضطراب و کاهش رفاه روانی از طریق افزایش بروز نارسایی‌های شناختی مرتبط است.

در حالی که این مطالعه نمی‌تواند ثابت کند که خوردن میوه به طور مستقیم سلامت روان آن‌ها را بهبود می‌بخشد، دکتر نیکولا جین تاک، نویسنده اصلی تحقیق، تصریح می‌کند که به طور کلی، “مصرف میوه کامل ممکن است جذب مواد مغذی را افزایش دهد… بنابراین، تاثیر قوی تری بر سلامت روانی دارد. ”

از سوی دیگر، افرادی که بیشتر «غذا‌های شور و فاقد مواد مغذی» می‌خوردند، وضعیت ذهنی ضعیف تری داشتند.

نیکولا و همکارانش نتیجه می‌گیرند: «نتایج می‌تواند نشان دهد که مصرف مکرر غذا‌های نمکی و فاقد مواد مغذی ممکن است باعث افزایش لغزش‌های ذهنی روزانه شود که به نوبه خود سلامت روان را کاهش می‌دهد».

اگرچه هم میوه‌ها و هم سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند، اما بیشترین فواید سلامت روان در افرادی دیده می‌شود که به طور منظم میوه می‌خوردند. نیکولا توضیح می‌دهد: «میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و ریزمغذی‌های ضروری هستند که عملکرد مطلوب مغز را ارتقا می‌دهند، اما این مواد مغذی می‌توانند در طول پخت و پز از بین بروند. از آنجایی که ما بیشتر میوه‌ها را خام می‌خوریم، این ممکن است تأثیر قوی‌تر آن را بر سلامت روان ما را تبیین کند.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=96251

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی