تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن

1

برای کاهش فشار خون چه چیزی بخوریم؟

  • کد خبر : 94277
  • 09 تیر 1401 - 12:17
برای کاهش فشار خون چه چیزی بخوریم؟
نتایج تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف بیشتر مواد طبیعی می‌تواند فشار خون را کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی هستند که عمدتا در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.

تنوع در میکروبیوتای روده با مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید مانند سیب، گلابی، توت، چای و شکلات تلخ افزایش می‌یابد و منجر به کاهش سطح فشار خون نیز می‌شود.

محققان پیشنهاد می‌کنند که ترکیب میکروبیوتای روده (میکروارگانیسم‌های موجود در دستگاه گوارش) بین افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سالم متفاوت است.

محقق ارشد این تحقیق گفت: میکروبیوم روده ما نقش کلیدی در متابولیسم فلاونوئیدها برای افزایش اثرات محافظتی قلبی آنها ایفا می‌کند و این مطالعه شواهدی ارائه کرده که نشان می‌دهد دسترسی به تاثیرات این مواد در کاهش فشار خون با تغییرات ساده در رژیم غذایی روزانه قابل دستیابی است.

گروه تحقیقاتی ۹۰۴ بزرگسال را انتخاب کردند و میزان مصرف غذا، میکروبیوم روده و سطح فشار خون آنان را ارزیابی کردند.

شرکت‌کنندگانی که بیشترین مقدار غذاهای غنی از فلاونوئید مانند سیب، گلابی و توت‌ها را مصرف کردند در مقایسه با افرادی که به اندازه کافی غذاهای غنی از فلاونوئید مصرف نمی‌کردند، میکروبیوتای روده متنوع و فشار خون سیستولیک پایین‌تری داشتند.

محققان دریافتند که ۱۵ درصد از رابطه بین مصرف زیاد فلاونوئیدها و کاهش فشار خون را می‌توان با تنوع میکروبیوم توضیح داد.

در این تحقیق، مصرف یک و نیم فنجان توت در روز، معادل ۱۲۸ گرم با ۴.۱ میلی‌متر جیوه کاهش فشار خون سیستولیک مرتبط بود.

وی افزود: یافته‌های ما نشان می‌دهد که کارآزمایی‌های آینده باید شرکت‌کنندگان را بر اساس مشخصات متابولیک بررسی کنند تا با دقت بیشتری نقش متابولیسم و ‌میکروبیوم روده را در تنظیم اثرات فلاونوئیدها بر فشار خون را دریابند.

درک بهتر از تنوع بسیار فردی متابولیسم فلاونوئید می‌تواند به خوبی توضیح دهد که چرا برخی از افراد مزایای محافظتی بیشتری از غذاهای غنی از فلاونوئید در سلامت قلب و عروق دارند.

نتایج این مطالعه در مجله Hypertension منتشر شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=94277
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.