تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

2

کاهش خطر مرگ زودرس با نوشیدن قهوه

  • کد خبر : 91488
  • 10 بهمن 1401 - 8:01
کاهش خطر مرگ زودرس با نوشیدن قهوه
محققان دریافتند افرادی که روزانه مقدار متوسطی قهوه مصرف می‌کنند با خطر کمتری از مرگ و میر روبرو هستند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ بر اساس یک پژوهش که در چین به انجام رسیده، افرادی که قهوه می‌نوشند – چه قهوه با شکر و یا بدون شکر – با خطر پایین تری از مرگ زودرس روبرو هستند؛ هرچند کارشناسان این احتمال را مطرح کرده اند که ممکن است این یافته‌ها به این دلیل باشد که نوشندگان قهوه، از افراد دارای تمکن مالی محسوب می‌شوند.

بر اساس اعلان نشریه گاردین، چاپ انگلیس، محققان چینی دریافتند افرادی که روزانه مقدار متوسطی قهوه مصرف می‌کنند – جدای از آنکه آن را با شکر شیرین می‌کنند یا خیر – با خطر کمتری از مرگ و میر روبرو هستند. این در حالی است که مطالعات پیشین نیز از احتمال تأثیر قهوه بر سلامتی افراد سخن گفته بود؛ به طوری که تحقیقاتی نیز که پیش از این به انجام رسیده بود، از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف، از بیماری مزمن کبد گرفته تا شماری از سرطان‌ها و حتی زوال عقل سخن گفته بود.

در این پژوهش که در مجله علمی «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شده است، محققان دانشگاه پزشکی در گوانگژو چین، اطلاعات ۱۷۱ هزار شرکت کننده از بانک اطلاعات پزشکی انگلیس را مورد بررسی قرار دادند. این تیم تحقیقاتی، داده‌های مرتبط با گواهی‌های فوت شرکت کنندگان برای یک دوره هفت ساله از سال ۲۰۰۹ را مورد بررسی قرار داده اند؛ به طوری که طی ابن مدت ۳ هزار و ۱۷۷ نفر جان باختند.

پس از در نظر گرفتن عواملی از جمله سن، جنسیت، قومیت، سطح تحصیلات، وضعیت سیگار کشیدن، میزات فعالیت بدنی، شاخص توده بدنی و رژیم غذایی، این تیم دریافت در قیاس با آن‌هایی که قهوه نمی‌نوشند، آن‌هایی که قهوه شیرین نشده مصرف می‌کنند، دارای کمترین خطر مرگ و میر هستند.

بیشترین میزان، کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ و میر برای افرادی بوده است که بین ۲.۵ تا ۴.۵ فنجان قهوه را روزانه می‌نوشند. دراین بررسی همچنین مشخص شد کاهش خطر مرگ و میر برای کسانی نیز که دست کم روزانه ۱.۵ تا ۳.۵ فنجان قهوه شیرین شده با شکر می‌نوشند نیز مشاهده شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=91488
  • 51 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.