به گزارش سرویس سلامت افق تهران، زردچوبه ماده غذایی است که به عنوان ادویه ثابت غذاها در تمام آشپزخانهها دیده می شود، این ادویه طلایی رنگ علاوه بر این که یک چاشنی فوقالعاده محسوب می شود دارای خاصیت ضد التهابی نیز هست.
برخی از خواص زرد چوبه عبارت است از:
پیشگیری از بیماریهای مزمن
ترکیبات طبیعی ضد التهابی با عنوان «کورکومینوئیدها» زردچوبه نقش زیادی در پیشگیری از بیماریهای مختلف دارد، التهاب موجب ابتلا به بیماریهای طولانیمدت میشود، به همین دلیل در تحقیقات بسیاری، تاثیر زردچوبه برای مقابله بابیماریهای قلبی و کاهش خطر سرطانهای خاص بررسی شده است.
درمان چاقی
اگر زردچوبه را به وعده غذایی خود اضافه کنید به شما کمک می کند راحت تر وزن کم کنید، اگرچه صرف استفاده از این ادویه نمیتواند باعث کاهش وزن شما شود و باید در کنار آن اقداماتی از جمله فعالیتهای ورزشی و رژیم غذایی انجام شود.
زیبا سازی پوست
شما با اضافه کردن زردچوبه به غذایتان علاوه بر رنگ دادن به غذا آنتیاکسیدان های مورد نیاز بدن خود را نیز افزایش می دهید و باعث طراوت و شادابی پوست خود می شوید.
کاهش درد و ورم مفاصل و استخوانها
اگر شما از ابتلا به درد مفاصل شکایت دارید با کمی زردچوبه می توانید درد خود را تسکین بخشید، در مطالعاتی که سال ۲۰۱۶ انجام شد شرکت کنندگانی که دچار درد مفاصل بودند با مصرف این ماده غذایی دردشان کمتر شد.
انتهای پیام/