به گزارش سرویس سلامت افق تهران، افراد روزه دار باید مانند روزهای عادی سه وعده غذا بخورند. در ماه مبارک رمضان روزه داران بهتر است سه وعده افطار، شام و سحر بخورند و متخصصان توصیه کرده اند تا تنها به مصرف دو نوبت غذا آن هم در زمان هایی که مدت روزه داری طولانی است برای حفظ سلامتی بدن اکتفا نکنند .
در ماه مبارک رمضان پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل مانند نان، غلات، میوه و گوشت و لبنیات ضروری است. مصرف مواد غذایی متنوع سبب تامین املاح و مواد معدنی مورد نیاز بدن در ایام روزه داری خواهد شد.
در ماه مبارک رمضان بهتر است برای تنظیم قند خون افراد در وعده افطار و سحر ۳ تا ۵ عدد خرما میل کنند و توصیه کارشناسان تغذیه این است که این مواد مقوی را همراه با چای کم رنگ به جای قند مصرف کنند.
خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است و برای بدن بسیار مفید خواهد بود.
در فاصله بین افطار تا سحر توصیه می شود تا افراد روزه دار از میوه که حاوی مواد مغذی بوده غافل نشوند و از کربوهیدارت پیچیده مانند غلات و نان های سبوس دار و سبزی بیشتر مصرف کنند؛ زیرا این مواد به آهستگی هضم شده و احساس گرسنگی کمتری خواهند کرد.
انتهای پیام/