تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی

5

علت بروز آلرژی در فصل بهار و راه های درمان

  • کد خبر : 86357
  • 18 اردیبهشت 1402 - 8:01
علت بروز آلرژی در فصل بهار و راه های درمان
مهم‌ترین دلیل ایجاد آلرژی، وجود گرده‌های گل و گرده‌های گیاهان است که وقتی از راه تنفس وارد بدن می‌شود به دلیل طبیعت گرمی که دارد تولید صفرا می‌کند و منجر به آلرژی گرم می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛، فصل بهار برای خیلی‌ها با یک مشکل هرساله به نام آلرژی آغاز می‌شود. آلرژی بهاره که با سرفه، عطسه‌های پی‌درپی، آب‌ریزش بینی و خارش گلو و علائم دیگر خودش را نشان می‌دهد و در بعضی از افراد  آن‌قدر کلافه کننده می‌شود که فعالیت‌های روزمره‌شان را به چالش می‌کشد.

درمانگران طب سنتی معتقدند مهم‌ترین دلیل ایجاد آلرژی، وجود گرده‌های گل و گرده‌های گیاهان است که وقتی از راه تنفس وارد بدن می‌شود به دلیل طبیعت گرمی که دارد تولید صفرا می‌کند و منجر به آلرژی گرم می‌شود.

سیستم ایمنی بدن دست‌به‌کار می‌شود و برای مبارزه با این گرده‌ها واکنش نشان می‌دهد و با آب‌ریزش بینی، سوزش و قرمزی چشم، خارش گلو و عطسه‌های مکرر و سرفه خودش را نشان می‌دهد. در برخی از افراد این آلرژی با خارش‌های پوستی و در بعضی با تنگی نفس‌های مکرر همراه می‌شود.

طب سنتی برای درمان آلرژی بهاره چند راهکار ساده دارد. شما به‌جای خوردن داروهایی مثل آنتی‌هیستامین که خواب‌آور است و فعالیت‌های روزانه شما را با مشکل مواجه می‌کند می‌توانید از این راهکارها استفاده کنید.

متخصص طب سنتی در فصل بهار مصرف روزانه خاک شیر، نعنای تازه، کاهو، عرق کاسنی، آب‌لیموی تازه، و سکنجبین را توصیه می‌کند و می‌گوید: «سعی کنید در بهار آش آلو، آش زرشک و تمبر هندی، نان سبوس‌دار را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از مصرف سماق و رب انار در غذاهایتان غافل نشوید.»

در کنار این توصیه‌ها، طب سنتی برای مبتلایان به آلرژی بهاره پرهیز غذایی هم دارد. اگر آلرژی دارید، در این فصل از خوردن غذاهای تند و غلیظ و ادویه‌ها خودداری کنید. مصرف شکلات و قهوه و سرخ‌کردنی را هم فعلاً کنار بگذارید تا آلرژی دست از سرتان بردارد.

متخصص طب سنتی معتقد است با یک فرمول ساده می‌توانید روی آلرژی را کم کنید. صبح که از خواب بیدار می‌شود وقتی هنوز ناشتا هستید یک خیار بوته‌ای میل کنید. تأکید می‌شود که خیار، فقط بوته‌ای باشد.

عطسه‌های پی‌درپی و آب‌ریزش بینی در فصل بهار کلافه‌تان کرده است؟ دست به دامان قرص‌های ضد حساسیت می‌شوید اما افاقه نمی‌کند؟ متخصص طب سنتی می‌گوید: «روزی دو بار روغن گل بنفشه با پایه کنجد را در بینی‌تان بچکانید و بر این کار بر مداومت کنید تا از شر عطسه‌های کلافه کننده راحت شوید. علاوه بر این با استفاده از همین روغن، پیشانی خود را نیز ماساژ دهید.»

 اما اگر زور آلرژی به شما می‌چربد و به‌جز عطسه، سرفه هم سراغتان می‌آید و گاهی سرفه‌ها از حالت سرفه‌های گاه‌وبیگاه خارج‌شده و کلافه‌تان می‌کند، درمانگران طب سنتی یک نسخه به شما پیشنهاد می‌کنند. ۵ گرم گل بنفشه و ۵ گرم شکر تیغال را در دو لیوان آب ریخته و روی حرارت ملایم بجوشانید تا یک لیوان آن باقی بماند. دم‌نوش باقی‌مانده را صاف‌کرده و شب پیش از خواب میل کنید. این دم‌نوش را می‌توانید صبح‌ها هم میل کنید. با این فرمول، خارش گلوی شما هم از بین می‌رود.

متخصص طب سنتی به افرادی که آلرژی بهاره در آنها منجر به خارش‌های پوستی می‌شود حمام سرکه را پیشنهاد می‌کند. به حمام بروید، در لگن آب بریزید و یک استکان سرکه هم در آن بریزید و با این ترکیب خودتان را بشویید. بعد از حمام هم بدنتان را با روغن ملایمی مثل بادام شیرین ماساژ دهید.

در کنار همه این توصیه‌ها مهم‌ترین تجویز طب سنتی برای مبارزه با آلرژی بهاره، انجام حجامت عام و حجامت آلرژی است. درمانگران طب سنتی معتقدند انجام این حجامت‌ها در فصل بهار باعث می‌شود تا آلرژی به سراغ شما نیاید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=86357
  • 18 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.