تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال

1

آسیب‌های فضای مجازی برای دختران؟

  • کد خبر : 86048
  • 11 فروردین 1401 - 9:30
آسیب‌های فضای مجازی برای دختران؟
محققان انگلیسی هشدار دادند که شبکه‌های اجتماعی در کنار استفاده‌های مفید، تهدیدات خطرناکی را برای دختران به ارمغان آورده است.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، تحقیقات جدید منتشر شده در نیچر کامیونیکیشن (Nature Communications) نشان داده است که دختران و پسران در دوره‌های مختلف نوجوانی در معرض تأثیرات منفی استفاده از رسانه‌های اجتماعی هستند. این مطالعه توسط محققان دانشگاه کمبریج و دانشگاه آکسفورد انجام شده است.

به دنبال برخی مطالعات که نشان می‌دهد زمان استفاده از صفحه دیجیتال با افزایش رفاه نوجوانان مرتبط است، بسیاری از محققان بر انواع مختلف استفاده از صفحه نمایش تمرکز دارند. به هر حال، یک ساعت انجام تکالیف در iPad با یک ساعت پیمایش در اینستاگرام در گوشی هوشمند یکسان نیست.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۴۰۰۰ کودک را به مدت چهار سال مورد بررسی قرار داد و نشان داد که افزایش افسردگی با استفاده از رسانه‌های اجتماعی و تماشای تلویزیون با استفاده‌ی رایانه‌ای یا بازی‌های مجازی بیشتر مرتبط است.

این تحقیق جدید به طور خاص بر استفاده از رسانه‌های اجتماعی و تأثیر آن بر کودکان در مراحل مختلف رشد متمرکز شده است. با نگاهی به داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ بیش از ۱۷۰۰۰ کودک در چندین مقطع زمانی، محققان می‌خواستند بفهمند که آیا نقاط خاصی در زندگی کودک وجود دارد که در آن نسبت به تأثیرات رسانه‌های اجتماعی آسیب‌پذیرتر هستند یا خیر.

یافته‌ها نشان داد افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی در دختران بین سنین ۱۱ تا ۱۳ سال با کاهش نمرات رضایت از زندگی یک سال بعد مرتبط است. در پسران این الگو کمی دیرتر یعنی در سنین ۱۴ تا ۱۵ سالگی مشاهده شد.

امی اوربان، محقق ارشد این پروژه گفت: ارتباط بین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و سلامت روان به وضوح بسیار پیچیده است. به نظر می‌رسد تغییرات درون بدن ما، مانند رشد مغز و بلوغ، در شرایط اجتماعی، ما را در زمان‌های خاصی از زندگی آسیب پذیر می‌کند.

در هیچ زمان دیگری بین سنین ۱۰ تا ۱۹، محققان ارتباطی بین افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی و کاهش رضایت از زندگی یک سال بعد را تشخیص ندادند. محققان یک سال بعد ارتباط ثابتی را بین کاهش نمرات رضایت از زندگی و افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی در تمام سنین و جنس‌ها تشخیص دادند.

به گفته یکی از نویسندگان تنوع فوق العاده‌ای از واکنش‌های فردی به استفاده از رسانه‌های اجتماعی وجود دارد، از جمله برخی از نوجوانان که نتایج مثبتی را از افزایش حضور در فضای اجتماعی تجربه می‌کنند.

برخی ممکن است از رسانه‌های اجتماعی برای برقراری ارتباط با دوستانشان استفاده کنند.

اندرو پرزیبلسکی، از مؤسسه اینترنت آکسفورد و یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: گام بعدی این تحقیق این است که ویژگی‌های فردی مشخصی را که می‌توان برای کمک به والدین و پزشکان برای شناسایی جوانانی آسیب پذیر در نظر گرفت، بررسی کرد. به همین منظور، همکاری شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی با دانشمندان و به اشتراک گذاری داده‌های آن‌ها بسیار مهم است.

پرزیبلسکی گفت: برای مشخص کردن اینکه کدام افراد ممکن است تحت تأثیر رسانه‌های اجتماعی قرار بگیرند، تحقیقات بیشتری لازم است که داده‌های رفتاری عینی را با اندازه‌گیری‌های بیولوژیکی و شناختی رشد ترکیب کند. بنابراین، ما از شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی و دیگر پلت‌فرم‌های آنلاین می‌خواهیم تا اطلاعات خود را با دانشمندان به اشتراک بگذارند و دولت‌ها با ارائه قوانینی برای اجبار این شرکت‌ها و ارائه اطلاعات نشان دهند در خصوص مقابله با آسیب‌های آنلاین، مصمم هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=86048
  • 34 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.