تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات طرح یارانه‌ای دولت برای دهک‌های یک تا پنج عبور تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن پیش بینی تشدید اوضاع نابسامان یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳ دره خرم‌آباد و روستای بیشه در شرف ثبت جهانی ضرورت ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در شهر تهران بازسازی و بهره برداری از کوشک امیر سلیمانی بررسی دلایل کمبود دارو در مجلس ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت پتروشیمی رگبار باران از دوشنبه در تهران اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی از امروز اعلام نرخ جدید بهره بین بانکی افزایش شدید نرخ‌ رهن و اجاره در بازار مسکن در تهران رکورد صادرات نفت به بالاترین میزان ۶ سال اخیر جزئیات مصوبه اصلاح قانون مجازات اسلامی توسعه کمربند سبز تهران در سال جاری غربالگری بیماری SMA از امسال علائم هشداردهنده حمله قلبی تایید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس محکومیت باشگاه پرسپولیس به نشر اکاذیب انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی

3

نگاه دولت سیزدهم به مذاکرات وین

  • کد خبر : 84490
  • 22 اسفند 1400 - 11:00
نگاه دولت سیزدهم به مذاکرات وین
 کارشناس مسائل بین‌الملل بیان کرد: بنای دولت سیزدهم بر این است که با تکیه بر اقتصاد درون‌زا و ملی، مشکلات را به مذاکرات وین گره نمی‌زند.

به گزارش سرویس سیاسی افق تهران، حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به نگاه دولت سیزدهم به مذاکرات وین، اظهار داشت: دولت سیزدهم راهبردی را در رابطه با برجام تعریف کرد و آن هم اینکه اگر بناست مذاکراتی صورت بگیرد، این مذاکرات باید بر اساس الگوها و شاخص‌های جمهوری اسلامی باشد و کشورهای طرف دیگر یعنی ۱+۴ نباید برای ایران تعریف‌هایی را اعمال و آن را تحمیل کنند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: بنای دولت سیزدهم بر این است که با استفاده از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تکیه بر اقتصاد درون‌زا و ملی، نباید مشکلات را به مذاکرات وین گره زد.

وی افزود: با این حال جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکره‌کننده ایرانی در مذاکراتی که در طول ۳ ماه گذشته در وین انجام شد، یک سری راهکارها ارائه داد که این راهکارها مبتنی بر منافع ملی است. ۴ سند حقوقی، مالی، اقتصادی و فنی از سوی تیم مذاکره‌کننده ایرانی به گروه ۱+۴ در وین ارائه شد و تقریباً هر ۴ سند ظاهراً از سوی ۳ کشور اروپایی مورد پذیرش قرار گرفته است.

وی اذعان کرد: یکی از این اسناد این است که تحریم‌هایی که از سال ۲۰۱۸ از سوی آمریکا اعمال شده، برخلاف روح برجام است و این تحریم‌ها باید لغو شود به دلیل اینکه آمریکا از برجام خارج شد و هزار ۷۰۰ مورد تحریمی علیه ایران اعمال کرد.

هانی‌زاده یادآور شد: سه کشور اروپایی هم به این نتیجه رسیدند که از رهگذر تحریم‌ها نخواهند توانست ایران را وادار به تسلیم کنند. لذا تیم مذاکره‌کننده ایران با راهبردهایی که صورت گرفت و برنامه‌ریزی‌های کاملا دقیق و موفق توانستند طرف‌های اروپایی را قانع کنند که برای ادامه همکاری و رسیدن به یک نقطه قابل اتکا بین ایران و کشورهای اروپایی باید تحریم‌ها لغو شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: به همین دلیل امیداریم خروجی‌های مثبتی از دل مذاکرات وین بیرون بیاید که طی آن بخش مهمی از تحریم‌های اعمال شده علیه ایران لغو شود.

وی در پایان با بیان اینکه از سوی دیگر بحران اوکراین بر روند مذاکرات تاثیر گذاشت و به آن جهت داد تا هرچه زودتر این مذاکرات به نتیجه برسد، یادآور شد: امیدواریم طی روزهای آینده خروجی خوبی از مذاکرات وین خارج شود که به نفع ایران باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=84490
  • 32 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.