تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

7

تاثیر مصرف قهوه بر عملکرد مغز

  • کد خبر : 83474
  • 29 مرداد 1402 - 8:02
تاثیر مصرف قهوه بر عملکرد مغز
متخصص تغذیه در ارتباط با مواردی که طی آن قهوه فعالیت مغز را آهسته می کند، هشدار داد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ بسیاری قهوه را یک داروی ساده، مقرون به صرفه و خوش طعم برای تحریک سیستم عصبی مرکزی می دانند زیرا حاوی کافئین است که در بیشتر موارد عملکرد مغز را سرعت می بخشد.

ناتالیا کروگلوا، یکی از اعضای انجمن ملی متخصصان تغذیه در روسیه گفت: قهوه می تواند عملکرد مغز را تسریع و کُند کند.

وی هشدار داد: مقدار متوسط ​​کافئین سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کند اما مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به مهار این حالت شود. این امر به ویژه زمانی که فرد دچار کمبود خواب می شود، قابل توجه است. تحریک خود با مقدار زیادی کافئین در نهایت می تواند منجر به افزایش اضطراب و کاهش عملکرد و توانایی های شناختی شود.

هنجار کافئین ۴۰۰ میلی‌گرم در روز است. این دو فنجان قهوه علاوه بر دو یا سه فنجان چای است، زیرا حاوی کافئین نیز هستند. اگر فقط قهوه می‌نوشید، سه فنجان یا کمی بیشتر است. پس از نوشیدن بیش از این مقدار کافئین، عملکرد شما شروع به کاهش می‌کند. با این حال این فرآیند، بسیار فردی است، تأثیر آن در زمان‌های مختلف پس از نوشیدن قهوه در هر فرد مشهود است.

اثرات نامطلوب فنجان های قهوه اضافی می تواند به مدت دو ساعت و خیلی بیشتر ظاهر شود. این متخصص تغذیه معتقد است که برای جلوگیری از «سرکوب» نیازی به هیچ اقدامی نیست.

متابولیسم کافئین یک عامل کاملا فردی است. برای برخی، دو تا سه ساعت طول می کشد تا اثر کافئین اضافی از بین برود، در حالی که برای برخی دیگر زمان بیشتری خواهد برد. ناتالیا کروگلوا به این نتیجه رسید که، به عنوان یک قاعده، پس از یک خواب شبانه، اثر شروع به کاهش یا ناپدید شدن کامل می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=83474
  • 36 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.