اخبار داغ

جزئیات راه‌اندازی سازمان گردشگری در شهرداری تهران افتتاح ۴ ایستگاه متروی جدید در تهران ارززدایی در گرو بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فولاد کاوه جنوب کیش، خوشنام در بازار رقابت حرکت صنعت پتروشیمی در نزدیکی قله استفاده از اتوبوس‌های۱۲ متری در خطوط پر مسافر تهران برج میلاد قطب‌ گردشگری پایتخت پیش بینی بورس فردا ۱۲ مهر ساز وکار مجلس برای نظم بخشی به بدهی‌های دولت وضعیت بازار میوه و تره بار در آغاز پاییز انتقاد عضو شورای شهر تهران از جمع‌آوری ۳۰ پل عابر پیاده علت تاکید بر عدم خروج فولاد و سیمان از بورس کارآفرینی برای زنان معلول اولویت شهرداری تهران اعلام شرایط پرداخت سود سهام عدالت اعلام معیارهای جدید برای طرح ترافیک تهران توقف ساماندهی پارک دانشجو و تئاتر شهر روند کاهشی حوادث منجر به فوت در معادن “توزیع شیر” در دبستان‌های دولتی کشور ۲ بار در هفته راهی جدید برای تشخیص پارکینسون مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی گیلان

4

تاثیر مصرف قهوه بر عملکرد مغز

  • کد خبر : 83474
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۸:۰۲
تاثیر مصرف قهوه بر عملکرد مغز
متخصص تغذیه در ارتباط با مواردی که طی آن قهوه فعالیت مغز را آهسته می کند، هشدار داد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ بسیاری قهوه را یک داروی ساده، مقرون به صرفه و خوش طعم برای تحریک سیستم عصبی مرکزی می دانند زیرا حاوی کافئین است که در بیشتر موارد عملکرد مغز را سرعت می بخشد.

ناتالیا کروگلوا، یکی از اعضای انجمن ملی متخصصان تغذیه در روسیه گفت: قهوه می تواند عملکرد مغز را تسریع و کُند کند.

وی هشدار داد: مقدار متوسط ​​کافئین سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کند اما مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به مهار این حالت شود. این امر به ویژه زمانی که فرد دچار کمبود خواب می شود، قابل توجه است. تحریک خود با مقدار زیادی کافئین در نهایت می تواند منجر به افزایش اضطراب و کاهش عملکرد و توانایی های شناختی شود.

هنجار کافئین ۴۰۰ میلی‌گرم در روز است. این دو فنجان قهوه علاوه بر دو یا سه فنجان چای است، زیرا حاوی کافئین نیز هستند. اگر فقط قهوه می‌نوشید، سه فنجان یا کمی بیشتر است. پس از نوشیدن بیش از این مقدار کافئین، عملکرد شما شروع به کاهش می‌کند. با این حال این فرآیند، بسیار فردی است، تأثیر آن در زمان‌های مختلف پس از نوشیدن قهوه در هر فرد مشهود است.

اثرات نامطلوب فنجان های قهوه اضافی می تواند به مدت دو ساعت و خیلی بیشتر ظاهر شود. این متخصص تغذیه معتقد است که برای جلوگیری از «سرکوب» نیازی به هیچ اقدامی نیست.

متابولیسم کافئین یک عامل کاملا فردی است. برای برخی، دو تا سه ساعت طول می کشد تا اثر کافئین اضافی از بین برود، در حالی که برای برخی دیگر زمان بیشتری خواهد برد. ناتالیا کروگلوا به این نتیجه رسید که، به عنوان یک قاعده، پس از یک خواب شبانه، اثر شروع به کاهش یا ناپدید شدن کامل می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=83474

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی