به گزارش سرویس سلامت افق تهران، این میوه سرشار از ویتامین E و C است که هر دو میتوانند در تقویت سیستم ایمنی و مقابله با استرس و پیری زودرس موثر باشند. کیوی در درمان محل زخم و جذب بیشتر آهن برای داشتن استخوانها، رگهای خونی و دندانهای سالم سودمند است.
کیوی حاوی نوع نادر و فاقد چربیِ ویتامین E است و این ویتامین آنتی اکسیدانی است که به کاهش کلسترول و بهبود ایمنی بدن کمک میکند.
کیوی سرشار از سرتونین است که تاثیر مفید بر فعالیتهای گوارشی و قلبی و عروقی دارد، برای تقویت یادگیری، حافظه و آرامش روانی و همچنین کمک به تنظیم اشتها موثر است، میتواند به بهبود خواب کمک کند و در بهبود وضعیت هوشیاری به هنگام صبح نقش دارد. مصرف دو عدد کیوی ۳۰ میلی گرم منیزیم وارد بدن میکند که برای بهبود عملکرد ماهیچهها و اعصاب و همچنین افزایش سطح انرژی مفید است.
میزان پتاسیم کیوی نسبت به موز ۲۰ درصد بیشتر است و مصرف کیوی برای کمک به تنظیم سطح فشارخون و کاهش شکل گیری سنگ کلیه و خطر سکته مغزی ضرورت دارد.
کودکانی که در طول هفته پنج تا هفت عدد کیوی مصرف میکنند نسبت به افراد دیگر کمتر دچار خس خس سینه میشوند. همچنین علائمی همچون کاهش تنگی نفس، خس خس شدید و سرفههای شبانه با مصرف کیوی پایین میآید.
پیشگیری از نابینایی ناشی از افزایش سن را خاصیت دیگر کیوی است و این میوه از چشمها در مقابل انواع مختلف آسیبهای ناشی از مولکولهای رادیکال آزاد حفاظت میکند.
از دیگر خواص کیوی عدم وجود چربی در آن و برخورداری از میزان بالای فیبر خوراکی است، این میوه برای افرادی که نیاز دارند قند خون خود را کنترل کنند انتخاب مناسبی است. کیوی برای حفظ این میوه سرشار از ویتامین E و C است که هر دو میتوانند در تقویت سیستم ایمنی و مقابله با استرس و پیری زودرس موثر باشند. و کنترل سطح کلسترول خون و غلظت خون مفید است.
انتهای پیام/