تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

8

 تنظیم و کنترل کلسترول خون با بادام

  • کد خبر : 81494
  • 09 آذر 1401 - 9:37
 تنظیم و کنترل کلسترول خون با بادام
یافته‌های محققان نشان می‌دهد که با خوردن منظم بادام به طور روزانه می‌توانید کلسترول خون را کنترل و تنظیم کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ کلسترول خوب که به عنوان لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترولHDL شناخته می شود، در کاهش خطر بیماری قلبی نقش مهمی دارد. در این میان بادام به عنوان منبعی غنی از ویتامین های E و B منبع مواد معدنی مانند کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر و روی بوده و همچنین سطح خوبی از چربی و فیبر را فراهم می کنند.

یافته‌های محققان نشان می دهد بادام می تواند عملکرد کلسترول HDL را افزایش دهد، که کلسترول بد را از بافت هایی مانند سرخرگ ها جمع آوری و به انتقال آن به خارج از بدن کمک می کند. نتایج این کارآزمایی تصادفی ‌سازی و کنترل ‌شده نشان داد که سطح و عملکرد کلسترول HDL در افرادی که رژیم غذایی حاوی ۴۳ گرم بادام بدون نمک، کامل و طبیعی در روز به مدت ۶ هفته داشتند، بهبود یافت.

این گروه با افرادی مقایسه شدند که رژیم غذایی مشابهی داشتند، اما به جای بادام، کلوچه می خوردند. محققان دریافتند که در حالی که شرکت کنندگان در رژیم غذایی بادام بودند، سطح HDL و عملکرد عمومی آنها بهبود یافت.

وقتی HDL وارد گردش خون شود بسیار کوچک است. این ماده مانند کیسه زباله ای است که به آرامی بزرگتر و کروی تر می شود زیرا کلسترول را از سلول ها و بافت ها جمع می کند قبل از اینکه در کبد رسوب کند تا تجزیه شود، از بدن خارج می شود. از منظر پزشکی، کلسترول HDL به زیرگونه ها و اندازه ذرات مختلف طبقه بندی می شود که از HDL بسیار کوچک pre-β-۱ تا α-۱ HDL بسیار بزرگ را شامل می شود.

طی مطالعات متعددی نشان داده شده است که غلظت بالای HDL pre-β-۱ و غلظت پایین α-۱ HDL، ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. معرفی بادام به یک رژیم غذایی کم چرب، زیرگونه ها و عملکرد HDL را بهبود می بخشد و از کاهش α-۱ HDL، که ناشی از رژیم غذایی کم چرب سنتی است، جلوگیری می کند.

ما توانستیم نشان دهیم که ذرات بزرگ‌ تری در واکنش به مصرف بادام در مقایسه با عدم مصرف بادام وجود دارد. موضوع فوق به این معنی است که ذرات کوچکتر وظایف خود را به خوبی انجام داده و به بافت ‌ها می ‌روند و کلسترول را بیرون کشیده و بزرگ‌ تر می‌شوند و در نهایت این حجم مضر کلسترول برای حذف از بدن به کبد منتقل می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=81494
  • 20 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.