تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اجرای قانون ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران تاکید بر جلوگیری از تخریب بناهای مجاور کاخ گلستان تعیین تکلیف حقوق کارگران برای سال۱۴۰۳ افزایش سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۰ و ۱۲ فروردین صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲ تداوم رکود در بازار مسکن افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد پیش بینی وزش باد شدید برای تهران ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور منوعیت ورود گردشگران به برخی مناطق گردشگری ساخت مسجد در بوستان قیطریه موجب تخریب شعائر اسلامی اعلام قیمت جدید گوشت و مرغ تاریخ واریز یارانه نقدی فروردین با افزایش ۱۵ درصدی راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال ممنوعیت نوشیدن آب قبل از خواب ریزش تاج عمارت قاجاری تهران تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق لایحه عفاف و حجاب هنوز در انتظار تأیید شورای نگهبان ضرورت ساماندهی کودکان کار طی ماه‌های آینده بازگشت ۳ ملی‌پوش به تمرین استقلال تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام ارتباط درد دست چپ با حمله قلبی مخالفت نکونام با درخواست ملی‌پوشان استقلال اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ بازگشایی درب ورودی «تکیه دولت» به کاخ گلستان مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات رشد مشارکت مردم با افزایش سود تولید و مالیات از سودگری جزئیات تصمیم شهرداری برای جمع‌آوری پل ۵۰ ساله تهران اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مهلت استفاده از یارانه جدید وزش باد شدید در تهران اعلام برنامه‌های مترو تهران در شب‌های قدر اولویت‌های شهرداری تهران در سال جدید اقدامات توسعه‌ای متروی تهران برای۱۴۰۳

8

راهکار جلوگیری از ابتلا به دومین عامل نابینایی در جهان

  • کد خبر : 79351
  • 01 بهمن 1400 - 11:40
راهکار جلوگیری از ابتلا به دومین عامل نابینایی در جهان
می‌توان با داشتن یک رژیم غذایی سالم، خطر ابتلا به گلوکوم را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  گلوکوم یا آب سیاه یکی از بیماری‌های رایج چشم است که برای توصیف گروهی از اختلالات چشمی که چشم و عصب بینایی را درگیر می‌کنند، استفاده می‌شود. این بیماری می‌تواند منجر به آسیب‌های جدی به چشم و نابینایی فرد شود. این بیماری، دومین عامل نابینایی در جهان محسوب می‌شود.

در کنار توصیه‌های مختلف متخصصان برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، تغذیه سالم یکی از موارد بسیار ابتدایی است که می‌تواند به فرد در این زمینه کمک کند.

برخی مواد غذایی به دلیل دارا بودن مواد مغذی می‌توانند باعث تقویت سلامت چشم شوند.

میوه‌ها و سبزیجات منابع غنی از ویتامین‌های A و C هستند. آنتی اکسیدان‌های لوتئین و زکسانتین به وفور در این مواد غذایی یافت می‌شود. این مواد مانع از افزایش فشار در چشم می‌شوند که دلیل اصلی از بین رفتن عصب بینایی در بیماری گلوکوم است.

یک مطالعه بر روی ۵۸۴ زن آفریقایی تبار نشان داد مصرف روزانه بیش از ۳ وعده میوه ۷۹ درصد خطر ابتلا به گلوکوم را کاهش می‌دهد.

سبزیجات دارای برگ‌های سبز یکی از مناسب‌ترین منابع غذایی برای پیشگیری از گلوگوم محسوب می‌شوند. یافته‌های محققان از ارتباط مستقیم میان مصرف اسفناج و کلم پیچ در کاهش ابتلا به آب سیاه حکایت دارد.

مصرف سبزیجات نه تنها باعث کاهش خطرات ابتلا به بیماری‌های چشمی می‌شود؛ بلکه خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها نظیر سرطان، بیماری‌های قلبی و التهاب را کاهش می‌دهد. آجیل‌ها و دانه‌ها (مانند تخم آفتاب گردان و …) به دلیل آن که غنی از ویتامین E هستند، می‌توانند باعث حفظ سلامتی سلول‌های چشم در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد شوند.

ماهی‌های چرب مانند سالمون، تن، ساردین و هالیبوت به دلیل آن که غنی از اسید چرب امگا ۳ هستند، می‌توانند باعث کاهش فشار داخل چشم ناشی از بیماری گلوکوم شوند. مواد غذایی همچون شکلات تلخ، موز، آووکادو، تخم کدو و لوبیا سیاه نیز در این زمینه مفید هستند.

متخصصان توصیه می‌کنند افرادی که به گلوکوم مبتلا شده اند از مصرف مواد غذایی که منجر به سندرم متابولیک، چاقی، مشکلات فشار خون بالا و دیابت می‌شوند، اجتناب کنند. به طور معمول داشتن یک رژیم غذایی سالم که باعث حفظ فشار خون عادی و سطح قند خون طبیعی شود، می‌تواند خطر ابتلا به گلوکوم را کاهش دهد.

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=79351
  • 18 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.