تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

8

تغذیه مناسب در مواقع آلودگی هوا

  • کد خبر : 75488
  • 21 اردیبهشت 1402 - 8:01
تغذیه مناسب در مواقع آلودگی هوا
متخصص طب ایرانی بیان کرد: از خوردن غذاهای غلیظ کننده خون و مواد بدنی و سودا زا و دیرهضم و سنگین و مضر برای گوارش و کبد باید پرهیز کرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، ناصر رضایی‌پور متخصص طب ایرانی در خصوص تغذیه مناسب در مواقع آلودگی هوا، اظهار داشت: از خوردن غذاهای غلیظ کننده خون و مواد بدنی و سودا زا و دیرهضم و سنگین و مضر برای گوارش و کبد باید پرهیز کرد. به عنوان مثال می‌توان به غذاهایی همچون آش رشته و شله قلمکار، حلیم، کله پاچه، فست فودها و غذاهای چرب و فرآوری شده، سوسیس و کالباس، لازانیا، ماکارونی، پنیر پیتزا و قارچ و کنسرو و نوشابه ها اشاره کرد.

وی تصریح کرد: به جای غذاهای سنگین می‌توان غذاهای سبک ایرانی مثل سوپ و آشی که در آن از جو و برنج در کنار سبزی فراوان، شلغم و هویج رنده شده و کمی چاشنی ترش مثل زرشک و آلوبخارا و تمبر هندی استفاده شده را مصرف کرد. همچنین زرده تخم مرغ عسلی، فرنی، شله زرد، حریره بادام و شیربرنج هم غذاهای سبکی هستند که استفاده از آنها موجب تولید مواد خوب در بدن می شود.

این متخصص طب ایرانی افزود: در مصرف سالادها باید احتیاط شود و تا جاییکه ممکن است پیش از غذا خورده شوند و همراه غذا خورده نشوند. از سالاد کاهو نباید همراه غذاهایی که قالب آنها گوشت است استفاده شود. سالادهایی که مزاج معتدل مایل به گرم دارند مثل جوانه، هویج رنده شده، کرفس و روغن زیتون و سبزی جعفری و ریحان و آب نارنج، رب انار، حتی سیب درختی و کشمش و مویز سالادهای خوبی هستند. باید به این نکته توجه داشت که تا حد امکان باید اجزای سالاد زیاد نباشد.

رضایی پور ادامه داد: کلم مزاج گرم دارد ولی وقتی به صورت خام مصرف می‌شود پس از مدتی موجب افزایش غلظت مواد معدنی در بدن می گردد. تا جایی که ممکن است باید از کلم‌های پخته شده و بخارپز استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر فردی کم خونی یا مشکل قلبی و عروقی دارد می‌تواند از مغز بادام و شیره  انگور استفاده کند و برای افراد افسرده دمنوش گل گاوزبان به همراه سنبل طیب و بهارنارنج توصیه می شود. دمنوش آویشن و عناب هم می‌تواند سطح ایمنی بدن را بالا ببرد و از غلظت خون بکاهد. اما نکته مهم این است که برای استفاده از دمنوش‌ها حتما باید با متخصص مشورت کرد.

وی در خصوص افرادی که خشکی چشم دارند یادآور شد: این افراد می‌توانند برای رفع خشکی چشم در فصل پاییز، دمنوش گل ختمی را در چشم بچکانند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=75488
  • 69 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.