تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌های پایتخت ایجاد سازمان گردشگری شهر تهران در اولویت شورا کاهش شفافیت با ارز نیمایی در بازار فولاد ضرورت ساماندهی کارکنان شرکت‌ها و ادارات افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان برنامه شرکت متروی تهران برای خط ۷ در سال جاری اوتیسم بیماری بدون درمان ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی فاصله شدید پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال اعلام زمان متناسب سازی حقوق بازنشستگان تاثیر تحریم بر صادرات نفت ایران به چین تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج

6

رب های گوجه فرنگی خطرناک

  • کد خبر : 6867
  • 17 دی 1397 - 10:56
رب های گوجه فرنگی خطرناک

رب های گوجه فرنگی که در قوطی نگهداری می شوند علت اصلی بروز بیماری های ذهنی و آلزایمر به شمار می روند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، علی رغم ظاهر خوش رنگ و لعابی رب های گوجه فرنگی به غذا های ما می دهند مضراتی برای سلامتی بدن به همراه دارند. این رب ها به […]

رب های گوجه فرنگی خطرناک

رب های گوجه فرنگی که در قوطی نگهداری می شوند علت اصلی بروز بیماری های ذهنی و آلزایمر به شمار می روند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، علی رغم ظاهر خوش رنگ و لعابی رب های گوجه فرنگی به غذا های ما می دهند مضراتی برای سلامتی بدن به همراه دارند. این رب ها به دلیل این که زیاد جوشانده می شوند تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.

به دلیل این که گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، اسیدی است مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و باعث آلزایمر و کندی شعور می شود.

حتی در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به عبارتی صد درصد بهداشتی، مقداری مواد نگهدارنده و متوقف کننده‌ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می‌کنند که باعث می شود خون بدن به شدت فاسد شده  و انواع سرطان ها تولید شود. مصرف طولانی مدت این رب ها منجر به بروز سرطان کبد می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=6867
  • 23 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.