رب های گوجه فرنگی که در قوطی نگهداری می شوند علت اصلی بروز بیماری های ذهنی و آلزایمر به شمار می روند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، علی رغم ظاهر خوش رنگ و لعابی رب های گوجه فرنگی به غذا های ما می دهند مضراتی برای سلامتی بدن به همراه دارند. این رب ها به دلیل این که زیاد جوشانده می شوند تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل میشود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به دلیل این که گوجهفرنگی به طور طبیعی، اسیدی است مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و باعث آلزایمر و کندی شعور می شود.
حتی در ربهای کارخانهای و صنعتی و به عبارتی صد درصد بهداشتی، مقداری مواد نگهدارنده و متوقف کنندهای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه میکنند که باعث می شود خون بدن به شدت فاسد شده و انواع سرطان ها تولید شود. مصرف طولانی مدت این رب ها منجر به بروز سرطان کبد میشود.
انتهای پیام/