محققان اعلام کردند کودکانی که حداقل یکبار در هفته ماهی مصرف می کنند ضریب هوشی بالاتری نسبت به بقیه کودکان دارند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه پنسیلوانیا اعلام کردند کودکانی که حداقل یکبار در هفته ماهی مصرف می کنند ضریب هوشی بالاتری نسبت به بقیه کودکان دارند. نتایج مطالعات نشان داد IQ این کودکان تحت مطالعه ۵ نمره بالاتر از کودکانی بود که کمتر ماهی خورده یا اصلا ماهی نمی خوردند. همچنین این کودکان خواب راحت تری هم داشتند.
«جیانگ هونگ لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در این خصوص می گوید: اگر والدین می خواهند کودک سالمی داشته باشند که دارای عملکرد بهتری هم باشند، باید مصرف هفته ای یکبار ماهی را در رژیم غذایی فرزندشان قراردهند.
به گفته محققان، فایده مصرف ماهی از لحاظ افزایش IQ و بهبود کیفیت خواب به دلیل اسیدهای چرب اُمگا۳ موجود در بسیاری از انواع ماهی است.
تیم تحقیقی در این مطالعه عادات غذایی بیش از ۵۰۰ دختر و پسر ۹ تا ۱۱ سال را در چین بررسی کردند. همچنین والدین این کودکان هم به سوالاتی در مورد کیفیت خواب کودک شان پاسخ دادند.
یافته های محققان حاکی از این بود که کودکانی که حداقل هفته ای یکبار ماهی می خوردند در مقایسه با کودکانی که به ندرت ماهی خورده یا اصلا ماهی نمی خوردند در آزمایش هوش ۴.۸ نمره بالاتری داشتند. همچنین مشخص شد این کودکان دارای خواب بهتری هم هستند.
ماهی منبع خوب پروتئین کم چرب و سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا۳ است. به گفته دانشمندان این اسیدها به شدت در مغز تجمع کرده و نقش مهمی در عملکرد نورولوژیکی ایفاء می کنند. این اسیدچرب برای مغز، چشم و رشد نورولوژیکی جنین ضروری است. همچنین برای سلامت چشم، قلب و مغز افراد بزرگسال هم ضروری است و موجب کاهش التهاب سیستماتیک می شود.
انتهای پیام/