تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

18

تاثیر میوه و سبزیجات برای مقابله با زوال حافظه

  • کد خبر : 63883
  • 20 آبان 1402 - 8:33
تاثیر میوه و سبزیجات برای مقابله با زوال حافظه
تحقیقات نشان داده، افرادی که روزانه ۶۰۰ میلی‌گرم میوه‌ها و سبزیجات رنگ روشن (فلاونوئید) مصرف می‌کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض زوال شناختی قرار دارند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ میوه‌ها و سبزیجات رنگ روشن دارای مواد شیمیایی تقویت کننده سلامتی به نام فلاونوئیدها هستند که بیشترین منبع آن پرتقال، بلوبری، توت فرنگی و سیب است.

این تحقیقات نشان داد افرادی که روزانه ۶۰۰ میلی گرم فلاونوئید مصرف می‌کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض زوال شناختی قرار دارند. از اینرو محققان افراد را به مصرف مواد خوراکی زیر توصیه می‌کنند.

توت فرنگی: منبع عالی ویتامین C و سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است برای سلامت قلب و قند خون مفید باشد.

سیب: سدیم کمی دارد و می‌تواند کلسترول را کاهش دهد. آنها منبع خوبی از فیبر هستند و یک عدد سیب به طور متوسط حاوی ۱۰۰ کالری است.

بلوبری: سرشار از پتاسیم است، می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد و همچنین ضد التهاب است.

پرتقال: سرشار از ویتامین C و همچنین مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. آنها خطر بیماری قلبی و سنگ کلیه را کاهش می‌دهند.

فلفل سبز: یک ماده غذایی سرشار از آهن است، به این معنی که مصرف منظم آن در وعده‌های غذایی می‌تواند از کم خونی و فقر آهن جلوگیری کرده و آن را درمان کند.

توت سیاه: حاوی مواد مغذی از جمله پتاسیم، منیزیم و کلسیم و همچنین ویتامین‌های A ، C ، E و بیشتر ویتامین‌های گروه B است.

گیلاس: سرشار از آنتی اکسیدان، منبع خوبی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم و اسید فولیک است.

کرفس: دارای ۱۲ ماده مغذی آنتی اکسیدانی در یک ساقه است و از سلول‌ها، عروق خونی و اندام‌ها در برابر آسیب لکسایشی محافظت می‌کند.

گلابی: سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری، ترکیبات گیاهی سالم و فیبر غذایی است. آنها فاقد چربی و کلسترول هستند.

هویج: منبع خوبی از فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌ها است. آنها همچنین با کاهش کلسترول مرتبط هستند.

لیموترش: حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. ممکن است به کاهش وزن کمک کرده و خطر بیماری‌های قلبی، کم خونی و سرطان را کاهش دهد.

انبه: یک میان وعده عالی کم کالری است که سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین A ، E ، K ، B۶ و B۵ است.

سیب زمینی شیرین: سرشار از فیبر و ویتامین‌ها و مواد معدنی متعددی مانند آهن، کلسیم، سلنیوم، ویتامین B و ویتامین C است.

زردآلو: کالری کم و آنتی اکسیدان بالایی دارد که با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند. نوع خشک شده آن به عنوان یک میان وعده سالم عالی است.

ملون: کالری و چربی کمی دارد، همچنین دارای ویتامین‌های ضروری از جمله C و مواد معدنی، به علاوه میزان زیادی آب است.

بادمجان: می‌تواند منبع عالی فیبر و همچنین ویتامین B۱ و B۶ و پتاسیم باشد.

هندوانه: برای رفع تشنگی بسیار مفید است و حاوی اسید آمینه‌ای به نام سیترولین است که می‌تواند فشار خون شما را کاهش دهد.

آلو: با وجود ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله منیزیم، می‌تواند به کاهش استرس و خستگی کمک کند.

انگور: مملو از مواد مغذی از جمله ویتامین C ، K و B۶ است. آنها همچنین دارای پتاسیم برای تنظیم سیگنال‌های عصبی هستند.

آب پرتقال: نوشیدن یک لیوان کوچک در حد متعادل می‌تواند مقدار زیادی ویتامین C و همچنین افزایش پتاسیم را برای شما به ارمغان بیاورد.

آب گریپ فروت: حاوی منیزیم، کلسیم و ویتامین A است که برای حفاظت از سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست و چشم مهم است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=63883
  • 30 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.