تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

23

خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی بادمجان

  • کد خبر : 60671
  • 15 آبان 1402 - 8:01
خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی بادمجان
خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت و سلامت قلب می‌شود.

گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از مهم‌ترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادنجان انجام می‌دهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست می‌آورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست می‌دهد. همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب می‌کند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است.

زهرا رضایی، کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: بادمجان سبزی است که ترکیب هایی با خاصیت ضد آنتی اکسیدانی دارد.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: دراین سبزی فلاونوئیدهایی نیز یافت می شوند که از مهمترین آنها می توان به سونانین اشاره کرد.

وی تصریح کرد: جالب است بدانید رنگ بنفش پوست بادمجان به وجود این ترکیب برمی گردد و که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

رضایی در ادامه گفت: تحقیقات نشان داده است این سبزی دارای ترکیبی بنام اسیدفنولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن در برابر انواع عفونت های باکتریایی و قارچی محافظت می کند.

وی تصریح کرد: کلروژینک اسید موجود در آن نیز به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون است.
رضایی در ادامه عنوان کرد: درضمن خاصیت ضد ویروسی و ضدباکتریایی نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین خوردن این سبزی از بروز بیماری های عروق کرونر جلوگیری می کند و احتمال سکته را در افراد مستعد کاهش می دهد. البته درصورتی که به شکل بخارپز مصرف شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=60671
  • 50 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0

دیدگاهها بسته است.