گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از مهمترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادنجان انجام میدهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست میآورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست میدهد. همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب میکند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است.
زهرا رضایی، کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: بادمجان سبزی است که ترکیب هایی با خاصیت ضد آنتی اکسیدانی دارد.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: دراین سبزی فلاونوئیدهایی نیز یافت می شوند که از مهمترین آنها می توان به سونانین اشاره کرد.
وی تصریح کرد: جالب است بدانید رنگ بنفش پوست بادمجان به وجود این ترکیب برمی گردد و که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
رضایی در ادامه گفت: تحقیقات نشان داده است این سبزی دارای ترکیبی بنام اسیدفنولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن در برابر انواع عفونت های باکتریایی و قارچی محافظت می کند.
وی تصریح کرد: کلروژینک اسید موجود در آن نیز به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون است.
رضایی در ادامه عنوان کرد: درضمن خاصیت ضد ویروسی و ضدباکتریایی نیز دارد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین خوردن این سبزی از بروز بیماری های عروق کرونر جلوگیری می کند و احتمال سکته را در افراد مستعد کاهش می دهد. البته درصورتی که به شکل بخارپز مصرف شود.
انتهای پیام/