تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

عبور تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن پیش بینی تشدید اوضاع نابسامان یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳ دره خرم‌آباد و روستای بیشه در شرف ثبت جهانی ضرورت ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در شهر تهران بازسازی و بهره برداری از کوشک امیر سلیمانی بررسی دلایل کمبود دارو در مجلس ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت پتروشیمی رگبار باران از دوشنبه در تهران اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی از امروز اعلام نرخ جدید بهره بین بانکی افزایش شدید نرخ‌ رهن و اجاره در بازار مسکن در تهران رکورد صادرات نفت به بالاترین میزان ۶ سال اخیر جزئیات مصوبه اصلاح قانون مجازات اسلامی توسعه کمربند سبز تهران در سال جاری غربالگری بیماری SMA از امسال علائم هشداردهنده حمله قلبی انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها

5

خواص شگفت‌انگیز ارده برای سلامتی و لاغری

  • کد خبر : 56964
  • 30 اردیبهشت 1400 - 10:09
خواص شگفت‌انگیز ارده برای سلامتی و لاغری
ارده یکی از فراورده‌های کنجدی است که این محصول که با نام‌های تاهینی، تاهینا، تاهین و خمیر کنجد نیز شناخته می‎شود، مایعی روغنی است که از دانه کنجد (پوست‌گیری شده و برشته) آسیاب شده به دست می‌آید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، ارده، در میان کشورهای آسیایی و مدیترانه بیشترین کاربرد را دارد؛ هوموس (حمص) و بابا قنوش دو نمونه پرطرفدار از پیش‌غذاهایی هستند که پایه اصلی آن‌ها را ارده تشکیل می‌دهد. در ایران نیز، ترکیب ارده با انواع شیره، اعم از شیره خرما و شیره انگور، از صبحانه‌های سریع و میان‌وعده‌های سالم به حساب می‌آید.

ارده همانند پایه اصلی خود یعنی دانه‌های کنجد، سرشار از مواد مغذی است. برای مثال ویتامین B و E موجود در ارده، بخشی از نیاز روزانه بدن را فراهم می‌کند. حدود ۸۰ درصد از چربی این فراورده کنجدی از اسیدهای چرب اشباع‌نشده است که کلسترول بد، فشار خون و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

ارده دارای ویتامین‌های: B1، B2، B3، B5، B6، B9، آهن، کلسیم، فسفر می‌باشد، و منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است. همچنین سبب استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها نیز می‌شود

مصرف ارده در سرد مزاجان سبب کاهش وزن آن‌ها خواهد شد، زیرا خوردن ۱ تا ۲ قاشق ارده پیش از وعده غذایی باعث کاهش اشتها می‌شود

خاصیت آنتی اکسیدانی، یکی از مهم‌ترین و شناخته‎شده‌ترین خواص کنجد و بالطبع، ارده است. آنتی اکسیدان های موجود در ارده، از فعالیت رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند و تا حد زیادی ابتلا به بیماری‌های مزمن نظیر انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=56964
  • 15 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.