تاریخ : سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

آمادگی ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی راهکارهای دولت برای حذف قاچاق سوخت آمادگی ایران برای جذب سرمایه‌گذار نفت و گاز انتقاد از عدم کاهش قیمت‌ها با وجود کاهش قیمت ارز ضرورت افزایش حقوق و دستمزد پرستاران انتقاد از زمانبر بودن فرآیندهای اجرایی صنعت نفت کاهش زمان اجرای قراردادهای صنعت نفت افزایش ظرفیت واقعی تولید نفت ایران تحویل اتوبوس‌های جدید به تهران تا هفته آینده جزئیات هوشمندسازی دوربین‌ها در پایتخت ضرورت توجه به مناطق کم‌برخوردار تهران افتتاح نخستین باغ گل محمدی در بوستان ایرانیان تهران بزودی افزایش شدت وزش باد و احتمال گرد و خاک در تهران تخفیف عوارض عامل افزایش سرعت اجرای پروژه‌ها ثبت جهانی شهر یزد به عنوان شهر جهانی زیورآلات معادن تنها راه توسعه روابط اقتصادی با ازبکستان تمدید دوره فعالیت شهردار پایتخت تا خرداد ۱۴۰۵ افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی در تهران از امروز ضرورت همگرایی در پذیرش تعیین نرخ یوتیلیتی ضرورت تمرکز بر تولید محصولات راهبردی در صنعت پتروشیمی افزایش شدید تورم صنعت و معدن افزایش قیمت‌ها در سایه افت تولید صنعتی واگذاری امور به بخش خصوصی تنها راه نجات کشور تاثیر تغییر ساعت رسمی در حل مشکل ناترازی انرژی بودجه ۳ همتی برای اورهال و خرید قطعات مترو جزئیات افزایش کرایه ناوگان حمل‌ونقل عمومی اعطای وام ۸ میلیارد ریالی جهت نوسازی حمل‌ونقل عمومی ورود تجهیزات ساخت بوژی مترو در تهران تمدید مهلت ثبت‌نام کارت بلیت خبرنگاران افزایش نسخه خطی‌های نفیس به کتابخانه ملی علت گرانی کرایه‌های تاکسی‌های برقی ناز زبان اعضای شورای شهر ضرورت اجرای اصل شایسته گزینی در تغییرات مدیریتی شهرداری تهران ضرورت رفع موانع پیش روی صنعت پتروشیمی آمادگی کشور برای تضمین دهی به سرمایه‌گذاران در طرح‌های بالادستی نفت تعیین نرخ رسمی جدید عامل تشدید افزایش قیمت‌ها هدر رفت سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار در حوزه انرژی

7

سومین خط تولید گروه ملی تا پایان هفته جاری وارد مدار می شود

  • کد خبر : 5320
  • 22 آذر 1397 - 10:44
سومین خط تولید گروه ملی تا پایان هفته جاری وارد مدار می شود

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران با اشاره به اینکه سومین خط تولید گروه ملی تا پایان این هفته وارد مدار می شود، گفت: هیچ رقیب و مافیایی توان مقابله و یا ایجاد مانع برای ادامه تولید در این گروه فولادی را ندارد. به گزارش سرویس امور بانکی افق تهران، به نقل از روابط عمومی […]

http://ofoghtehran.ir

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران با اشاره به اینکه سومین خط تولید گروه ملی تا پایان این هفته وارد مدار می شود، گفت: هیچ رقیب و مافیایی توان مقابله و یا ایجاد مانع برای ادامه تولید در این گروه فولادی را ندارد.

به گزارش سرویس امور بانکی افق تهران، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران به نقل از ایرنا،کسری غفوری با تاکید بر اینکه هم اکنون تنها یک ماه از حقوق کارگران گروه ملی عقب افتاده افزود: تاکنون مبلغی بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال بابت ۲ ماه از حقوق معوق کارگران پرداخت شده است.

 ورود مواد اولیه به شرکت

وی با تایید خبر ورود مواد اولیه به میزان ۹ هزار تن به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال به شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران، بیان کرد: درقراردادی که با شرکت فولاد خوزستان منعقد شده این میزان مواد اولیه از سه شنبه هفته جاری به این واحد صنعتی تحویل شد.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران ادامه داد: در هفته جاری خط تولید میلگرد گروه ملی وارد مدار می شود و از بین خطوط پنچ گانه، سه خط فعالیت خواهند داشت.
غفوری افزود: به منظور تداوم تولید و فعالیت خطوط، از محل فروش محصولات به خرید مواد اولیه از شرکت فولاد خوزستان ادامه خواهیم داد.
وی مبلغ مورد نیاز برای راه اندازی دوباره دیگر خطوط کارخانه را منوط به تامین هفت هزار میلیارد ریال نقدینگی دانست و یادآور شد: با توجه به توانایی که گروه ملی در زمینه تولید محصولات فولادی دارد در آینده دیگر فازهای کارخانه وارد مدار خواهند شد و از این بابت کارگران می توانند اطمینان خاطر داشته باشند.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه گفته می شود مافیا اجازه نمی دهد که گروه ملی به تولید بپردازد، گفت: طبیعی است که در هر فعالیت اقتصادی و تجازی رقبایی وجود داشته باشند اما به طور قطع چیزی به اسم مافیا و یا دیگر رقبا این توان را ندارند که در مقابل گروه ملی قد علم کنند و یا مانع تولید شوند.
غفوری ادامه داد: این گروه فولادی مجموعه ای از تمام محصولات فولادی است و با توجه به کیفیتی که در تولیدات این کارخانه وجود دارد به زودی این موضوع را به همه ثابت خواهیم کرد.
وی در خصوص راهکار عملی برای پایان دادن به تجمعات کارگران، بیان کرد: گروه ملی صنعتی فولاد ایران خانه این کارگران است و از آنها می خواهیم هرچه زودتر به خانه خود بازگردند تا در کنار هم به تولید و رفع مشکلات بپردازیم.
وی با اشاره به حمایت های همه جانبه مسئولان استانی و کشوری در جهت رفع مشکلات کارخانه، افزود: خواست این کارگران برای دریافت حقوقشان مطالبه بحق و منطقی است ولی با پرداخت هایی که صورت گرفته انتظار داریم که آنها به کارخانه بازگردند.
غفوری افزود: کارگران نگران آینده شغلی خود هستند و بر همین اساس باید به آنها بگویم که با بازگشت آنها به محل کار می توانیم مشکلات را رفع کنیم و مطمئن باشند که اجازه نخواهیم داد که بر معیشت آنها تاثیر بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری صورت گرفته موفق شدیم معوقات حقوقی کارگران را از هشت ماه و چهار ماه به یک ماه برسانیم که این امر ناشی از عزم موجود برای فعالیت جدی گروه ملی برای ادامه کار است.

ازسر گیری صادرات محصولات فولادی گروه ملی 

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران همچنین از رفع مشکل کارت بازرگانی این شرکت خبر داد و گفت: با تلاش و پیگیری که با همکاری استانداری، بانک ملی ایران، امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی، اتاق بازرگانی اهواز و اداره کل صنعت ، معدن و تجارت خوزستان صورت گرفت، کارت بازرگانی شرکت مجدد صادر خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نشست امروز برای صدور کارت بازرگانی در استانداری افزود: برای صدور این کارت نیاز به مجوز اداره مالیات و تامین اجتماعی بود که امروز موفق به اخذ مجوز مالیاتی شدیم و در چند روز آینده نیز اداره کل تامین اجتماعی مجوز خود را در این خصوص صادر می کند.
غفوری یادآور شد: پس از دریافت این مجوز، اتاق بازرگانی اهواز قول داده که در مدت ۴۸ ساعت کارت بازرگانی گروه ملی را صادر و سپس می توانیم فرآیند صادرات محصولات خود به خارج از کشور را آغاز کنیم.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران ادامه داد: یکی از بازارهای هدف ما کشور عراق است و با توجه با اینکه بازار صادراتی باعث می شود ارزش افزوده محصول سه برابر شود و به عنوان مثال محصولی که امروز در بازار کیلویی ۳۵ هزار ریال فروخته می شود با صادرات کیلویی ۱۱۰ هزار ریال ارزش پیدا می کند.

پایان خوش ماجرای فولاد اکسین

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران که پیش از این از بازگشت سهام این شرکت پس از فروش آن توسط سازمان خصوصی سازی خبر داده بود، گفت:در برخی اخبار از واگذاری این سهام به فولاد مبارکه اصفهان اشاره شده بود که به هیچ وجه صحت ندارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=5320
  • 132 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.