تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن

11

قواعد پشتیبانی از شورایاری‌ها از دوره اول ناقص بود

  • کد خبر : 51029
  • 06 اسفند 1399 - 11:51
قواعد پشتیبانی از شورایاری‌ها از دوره اول ناقص بود
رئیس ستاد هماهنگی شورایاران بیان کرد: از دوره اول شورا قواعد برای پشتیبانی از شورایاری‌ها ناقص بود و آن دوران متاثر از فضای مشارکت مدنی و فعالیت‌های مدنی و شورایاران نیز در این دسته گنجانده شدند.

به گزارش سرویس شورای شهری افق تهران، احمد مسجدجامعی رئیس ستاد هماهنگی شورایاران در دیدار رییس شورای شهر تهران با رابطین شورایاری‌ها به سیر ارتباط شورایاری با شورای شهر در طول ادوار شورا پرداخت و اظهار داشت: از دوره اول شورا قواعد برای پشتیبانی از شورایاری‌ها ناقص بود. آن دوران متاثر از فضای مشارکت مدنی و فعالیت‌های مدنی و شورایاران نیز در این دسته گنجانده شدند.

وی در ادامه افزود: در دوره دوم کسانی که آمدند آبادگران بودند و از کلمه آبادگران هم معلوم است که فعالیت‌ها در دسته فعالیت‌های عمرانی جا می گیرد لذا فعالیت شورایاری‌ها هم در این دسته جای گرفت.

مسجدجامعی تصریح کرد: در دوره اول شورا،  فعالیت شورایاران در زمره فعالیت کمیسیون فرهنگی اجتماعی گذاشته شد و در دوره دوم هم همین روال ادامه پیدا کرد.

وی افزود: من یادم می‌آید در پایان آن دوره نظر سنجی انجام شده بود که بیانگر  رضایت نسبی نسبت به عملکرد شورایاران در زمینه فرهنگی بود اما  گله‌مندی وجود داشت  از اینکه حرف شورایاری‌ها در زمینه‌های دیگر مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

مسجدجامعی ادامه داد: اما در دوره سوم شورا دایره فعالیت شورایاران وسیع‌تر شد به‌گونه‌ای که در این دوره ۵۰ شماره نشریه از سوی شورایاری منتشر شد که در طول تاریخ بلدیه بی‌سابقه است. در دوره سوم شورا ، شورایاران در صحن شورا گزارش دادند و این باعث شد شورایارای‌ها وجه جدی‌تری به خود گیرند گرچه در هیچ جلسه در صوتجلسه‌ها نامشان آورده نمی‌شد با این وجود شورایاری‌ها در دوره سوم در تدوین بودجه و بودجه‌ریزی مناطق نیز مشارکت داده شدند که این هم اتفاق مبارکی بود.

رییس ستاد هماهنگی شورایاری‌ها اذعان کرد: دوره چهارم شورا مصادف با این بود که اعتبارات شورایاری‌ها در دل شهرداری قرار گرفت و این امر سبب شد که بدنه ستاد شورایاری متورم شود، امکانات افزایش پیدا کند اما ساختار مردمی آن از بین رفت. شما توجه داشته باشید که در دوره سوم شورا ، دبیر خانه شورایاری تنها با ۹ نفر اداره می شد و همین تعداد توانسته بودند ۳۰ نشست پژوهشی برگزار کنند و ارتباط تنگاتنگ با شورایاران داشته باشند اما این افزایش اعتبارات سبب تضعیف شورایاری‌ها شد. با این حال در دوره چهارم که در سال اول ریاست شورا بر عهده خود من بود اتفاقات خوبی هم افتاد از جمله اینکه ارائه گزارش شورایاری‌ها از انتهای جلسات به ابتدای جلسات منتقل شد و از طرف دیگر اصلاحیه‌ای به مصوبه شورایاری‌ها مصوب شد که بر طبق آن از هر کمیسیون یک نفر در ستاد شورایاری‌ها حضور داشته باشد که این امر مصادف با دوره چهارم و افزایش تعداد کمیسیون ها به ۶ کمیسیون بود لذا از هر کمیسیون در ستاد یک نفر حضور داشت که این امر می‌توانست در نسبت با فعالیت‌های شورا باشد و اتفاق مبارکی بود.

مسجدجامعی در ادامه افزود: من در شورای پنجم و در ابتدای انتخابات شورایاری‌ها ۵ قول به شما دادم که فکر می‌کنم به این ۵ قول عمل کرده‌ایم.

وی در تشریح این موارد یادآور شد: نخست بحث پروژه‌های محله‌ای بود که ما همواره اعتقاد داشتیم راه توسعه شهر از پروژه های محله ای و ارتقا  کیفیت زندگی در محلات شروع می شود و خوشبختانه در این دوره با همت اعضای شورا به ویژه آقای فراهانی به این مهم پرداخته شد. در این دوره در نام‌گذاری محله‌ای شورایاران دخیل شدند، خاطرات محله جمع‌آوری شد و ارائه گزارش شورایاران در صحن شورا که به آن عمل کردیم.

مسجدجامعی تصریح کرد: اگر یادتان باشد از ابتدای شورای پنجم  تا اتمام برگزاری انتخابت شورایاری‌ها گزارشی از سوی شورایاری‌ها در صحن داده نشد که البته من بسیار مخالف بودم ولی با پیگیری‌هایی که صورت گرفت این مهم هم محقق شد و امروز گزارش شما موثر است.

وی اذعان کرد: قول دیگری که داده بودیم این بود که ما با آقای مهندس هاشمی قرار گذاشتیم که در مناطق حضور پیدا کنیم ولی این موضوع مصادف با شیوع کرونا ویروس شد و به واسطه شرایط استثنایی کشور محقق نشد.

رییس ستاد شورایاری‌ها خاطرنشان کرد: مسائل شورایاری‌ها را خود شورایاری‌ها باید حل کنند و شورایاری‌ها متکی به خود هستند و کارشان را پیش می‌برندو  در پیوستگی به هم می‌توانند مشکلات شهر را حل کنید.

وی در پایان افزود: یک شبه‌های را هم رفع کنم که هیچ‌کس در هیچ کجا نمی‌تواند ادعا کند که کسی برای من کار انتخاباتی کرده‌است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=51029
  • 30 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.