اخبار داغ

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گامی برای مهار تورم و حمایت از تولید جدول قیمت روز خودروهای داخلی در بازار افزایش ۲۰ هزار واحدی شاخص بورس تهران ابلاغ اختصاص سهام عدالت به جاماندگان استقرار نظام جامع بودجه‌ریزی مشارکتی در محلات پایتخت ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید به پایتخت پیش بینی بورس فردا ۷ فروردین ۱۴۰۲ جزئیات عرضه خرمای تنظیم بازاری صدور بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق‏ بیمه در سال ۱۴۰۲ پاداش به مشترکین کم مصرف آب خدمات‌رسانی اکیپ‌های امدادی به شهروندان در تونل‌های شهری پایتخت فضاسازی متناسب مترو در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اعلام وضعیت جدید قیمت خودرو در سال ۱۴۰۲ قیمت سکه و طلا ۶ فروردین ۱۴۰۱ رگبار باران در تهران از عصر امروز رشد ۱۷ هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۲ الزام معاینه فنی برای خودروهای با عُمر بالای ۴ سال رفع مشکل کد ارتباطی گردشگری سامانه ۱۳۷ پلاس شکوفایی چشم گیر گردشگری در دوره جدید مدیریت شهری قیمت میوه و تره بار ۵ فروردین

6

افتتاح نمایشگاه آثار برگزیده مسابقه کاریکاتور شهر هوشمند و تهران من

  • کد خبر : 50571
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۰
نمایشگاه آثار برگزیده «مسابقه کارتون شهر هوشمند و تهران من» از روز ۲۹ بهمن ماه در موزه نقشه تهران با حضور مشاور شهردار تهران، مدیرعامل سازمان فاوا و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل آغاز به کار کرد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، در مراسم افتتاحیه این رویداد، مصطفی کاظمی، مشاور عالی و مدیر کل دفتر شهردار تهران، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوا و غلامحسین محمدی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری از آثار برگزیده مسابقه کارتون شهر هوشمند و تهران من بازدید کردند.
فرجود در این مراسم ضمن تقدیر از هنرمندانی که در این مسابقه شرکت کرده بودند، استفاده از هنر را با توجه به نگاه تیزبین و نقادانه هنرمندان برای تحلیل درست موضوعات شهر هوشمند، کارآمد توصیف کرد.
همچنین محمدی نیز با تاکید بر موثر بودن انتقال مفاهیم شهر هوشمند از طریق زبان هنر و کارتون، طنز و نقد را بسیار مهم توصیف کرد و شهرداری تهران را آماده دریافت نظرات و مشارکت شهروندان دانست.
گفتنی است در این نمایشگاه، شهر هوشمند از زاویه دید ۱۵۰ هنرمند کارتونیست به نمایش گذاشته شده است. از این میان ۱۰ اثر به عنوان آثار منتخب این رویداد برگزیده شده اند.
این نمایشگاه تا روز ۸ اسفند ماه در موزه نقشه تهران به نشانی میدان ارتش، به سمت سه راه اقدسیه، بعد از مسجد امام جعفر صادق (ع) دایر خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=50571

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی