به گزارش سرویس سلامت افق تهران، لیلا آزادبخت معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، اظهار داشت: برخی از تحقیقاتی که در حوزه علم تغذیه انجام میشود، علاوه بر اینکه در پیشگیری از بیماریها کمک میکند، در افزایش توان افراد نیز مؤثر است.
وی ادامه داد: مطالعات علم تغذیه میتواند در سلامت، بهبود و کیفیت زندگی بیماران نقش مؤثری داشته باشد.
آزادبخت تصریح کرد: میزان درمان و سرعت بهبود بیماری در بیمارانی که علاوه بر مراقبتهای معمول از مراقبتهای تغذیهای هم بهرهمند هستند، بیشتر است.
وی افزود: تحقیقات علم تغذیه نشان داده است که با تغییر در رژیم غذایی بیماران میتوانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم.
معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: یکی از ویژگیهای تحقیقات علم تغذیه، حل مشکلات سلامت جامعه است. انجام و نتایج تحقیقات کاربردی در سلامت جامعه بسیار کمککننده است.
انتهای پیام/