به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، اظهار داشت: بر اساس مطالعات علمی یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا آلودگی هوا است، رژیم غذایی متناسب به منظور کاهش اثرات ناشی از آلودگی هوا مهم است پس توصیه میکنیم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابههای گازدار خوددداری کنید.
وی در ادامه افزود: استفاده از آب فراوان در طول روز، مصرف شیر و منابع ویتامین D را در برنامه غذایی خود داشته باشید جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی را در برنامه غذایی بگنجانید همچنین ستفاده از مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که سرشار از ویتامین C هستند و مصرف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودکی هوا را کاهش میدهد.
لاری در پایان برای کاهش عوارض آلودگی تصریح کرد: میوههایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند و مصرف جوانه گندم و روغنهای گیاهی، جگر و سبزیهای دارای برگ سبز که منابع ویتامن E هستند را فراموش نکنید. همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.
انتهای پیام/