تاریخ : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌های پایتخت ایجاد سازمان گردشگری شهر تهران در اولویت شورا کاهش شفافیت با ارز نیمایی در بازار فولاد ضرورت ساماندهی کارکنان شرکت‌ها و ادارات افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان برنامه شرکت متروی تهران برای خط ۷ در سال جاری اوتیسم بیماری بدون درمان ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی فاصله شدید پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال اعلام زمان متناسب سازی حقوق بازنشستگان تاثیر تحریم بر صادرات نفت ایران به چین تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج

6

با این نوشیدنی بوی بد دهان را از بین ببرید

  • کد خبر : 4826
  • 03 آذر 1397 - 10:49
با این نوشیدنی بوی بد دهان را از بین ببرید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در هضم غذا، چربی سوزی و کمک به روند لاغری مفید دانست. به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شربت انیسون (انیسون + زنیان+رازیانه+ زنجبیل+ عسل) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، اسید چرب امگا ۳، روی، قند (ساکاروز، […]

نومشیدنی سالم

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در هضم غذا، چربی سوزی و کمک به روند لاغری مفید دانست.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شربت انیسون (انیسون + زنیان+رازیانه+ زنجبیل+ عسل) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، اسید چرب امگا ۳، روی، قند (ساکاروز، فرکتوز، گلوکز)، کومارین، پلی فنول، زینجیبرن، ترانس آنتول، ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، B۹، C. و E. است.

برای بررسی خواص شربت انیسون و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت انیسون اظهار کرد: کمک به هضم غذا، ضد نفخ و بادشکن، ضد انگل، افزایش شیر مادران، چربی‌سوز و کمک به روند لاغری، رفع بوی بد دهان، ضد باکتری و قارچ، پاکسازی ترشحات غیر طبیعی رحم، تقویت رحم، دفع رطوب معده، تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم غذا، ضد التهاب، رفع آرتروز و نقرس، رفع سردرد میگرنی، تقویت کننده کلیه‌ها، رفع انسداد‌های کبد، تهال، مثانه و رحم از جمله مهم‌ترین خواص این شربت است.

وی ادامه داد: این شربت خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و موجب رفع عفونت‌های معده، روده، ریه‌ها، کلیه و مجاری ادرار، تصفیه و رقیق شدن خون، رفع دل درد و کمر درد‌های ناشی از قاعدگی، بهبود کیفیت خواب و رفع بی‌خوابی می‌شود.

عظمایی گفت: شربت انیسون موجب بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه می‌شود. به علت داشتن ویتامین A ، E ، C و پلی‌فنول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

وی درباره سایر خواص این شربت تصریح کرد: شربت انیسون موجب تقویت و استحکام استخوان‌ها می‌شود؛ همچنین خاصیت خلط‌آوری دارد و موجب رفع سرفه، برونشیت، رفع سرماخوردگی، آنفلوآنزا و رفع کم‌خونی می‌شود. این شربت ضد اسپاسم است و گرفتگی عضلات را برطرف می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شربت انیسون موجب پیشگیری از لخته شدن خون می‌شود و از بروز صرع و تشنج پیشگیری می‌کند همچنین موجب رفع درد مفاصل (آرتریت) و درد‌های روماتیسمی (آرتریت روماتوئید) می‌شود. این شربت یبوست را برطرف می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت انیسون

انیسون                                    ۷۰ گرم

زنیان                                       ۳۰ گرم

رازیانه                                    ۲۰ گرم

زنجبیل                                   ۱۰ گرم

آب معدنی                             ۱.۵ لیتر

عسل                                      نیم کیلو

طرز تهیه شربت انیسون

– بذر‌ها را نیم کوب کنید.

– آنها را داخل آب معدنی بریزید. ۴ تا ۵ ساعت بماند.

– سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

– وقتی حرارت متعادل شد (۵۰ درجه سانتی‌گراد) صاف کنید، باعسل مخلوط کنید، هم بزنید تا قوام بیاید.

-شربت را داخل شیشه بریزید.

عظمایی گفت: برای تهیه ۱ لیوان شربت ۴ تا ۵ قاشق غذایی از این شربت را داخل لیوان بریزید و بقیه را آب جوش ولرم اضافه کنید و میل کنید. مقدار مصرف روزانه ۳ تا ۴ لیوان، صبح، ظهر، عصر و شب است.

 

انتهای پیام

باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=4826
  • 58 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.