تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اجرای قانون ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران تاکید بر جلوگیری از تخریب بناهای مجاور کاخ گلستان تعیین تکلیف حقوق کارگران برای سال۱۴۰۳ افزایش سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۰ و ۱۲ فروردین صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲ تداوم رکود در بازار مسکن افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد پیش بینی وزش باد شدید برای تهران ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور منوعیت ورود گردشگران به برخی مناطق گردشگری ساخت مسجد در بوستان قیطریه موجب تخریب شعائر اسلامی اعلام قیمت جدید گوشت و مرغ تاریخ واریز یارانه نقدی فروردین با افزایش ۱۵ درصدی راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال ممنوعیت نوشیدن آب قبل از خواب ریزش تاج عمارت قاجاری تهران تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق لایحه عفاف و حجاب هنوز در انتظار تأیید شورای نگهبان ضرورت ساماندهی کودکان کار طی ماه‌های آینده بازگشت ۳ ملی‌پوش به تمرین استقلال تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام ارتباط درد دست چپ با حمله قلبی مخالفت نکونام با درخواست ملی‌پوشان استقلال اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ بازگشایی درب ورودی «تکیه دولت» به کاخ گلستان مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات رشد مشارکت مردم با افزایش سود تولید و مالیات از سودگری جزئیات تصمیم شهرداری برای جمع‌آوری پل ۵۰ ساله تهران اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مهلت استفاده از یارانه جدید وزش باد شدید در تهران اعلام برنامه‌های مترو تهران در شب‌های قدر اولویت‌های شهرداری تهران در سال جدید اقدامات توسعه‌ای متروی تهران برای۱۴۰۳

6

با این نوشیدنی بوی بد دهان را از بین ببرید

  • کد خبر : 4826
  • 03 آذر 1397 - 10:49
با این نوشیدنی بوی بد دهان را از بین ببرید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در هضم غذا، چربی سوزی و کمک به روند لاغری مفید دانست. به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شربت انیسون (انیسون + زنیان+رازیانه+ زنجبیل+ عسل) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، اسید چرب امگا ۳، روی، قند (ساکاروز، […]

نومشیدنی سالم

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در هضم غذا، چربی سوزی و کمک به روند لاغری مفید دانست.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شربت انیسون (انیسون + زنیان+رازیانه+ زنجبیل+ عسل) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، اسید چرب امگا ۳، روی، قند (ساکاروز، فرکتوز، گلوکز)، کومارین، پلی فنول، زینجیبرن، ترانس آنتول، ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، B۹، C. و E. است.

برای بررسی خواص شربت انیسون و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت انیسون اظهار کرد: کمک به هضم غذا، ضد نفخ و بادشکن، ضد انگل، افزایش شیر مادران، چربی‌سوز و کمک به روند لاغری، رفع بوی بد دهان، ضد باکتری و قارچ، پاکسازی ترشحات غیر طبیعی رحم، تقویت رحم، دفع رطوب معده، تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم غذا، ضد التهاب، رفع آرتروز و نقرس، رفع سردرد میگرنی، تقویت کننده کلیه‌ها، رفع انسداد‌های کبد، تهال، مثانه و رحم از جمله مهم‌ترین خواص این شربت است.

وی ادامه داد: این شربت خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و موجب رفع عفونت‌های معده، روده، ریه‌ها، کلیه و مجاری ادرار، تصفیه و رقیق شدن خون، رفع دل درد و کمر درد‌های ناشی از قاعدگی، بهبود کیفیت خواب و رفع بی‌خوابی می‌شود.

عظمایی گفت: شربت انیسون موجب بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه می‌شود. به علت داشتن ویتامین A ، E ، C و پلی‌فنول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

وی درباره سایر خواص این شربت تصریح کرد: شربت انیسون موجب تقویت و استحکام استخوان‌ها می‌شود؛ همچنین خاصیت خلط‌آوری دارد و موجب رفع سرفه، برونشیت، رفع سرماخوردگی، آنفلوآنزا و رفع کم‌خونی می‌شود. این شربت ضد اسپاسم است و گرفتگی عضلات را برطرف می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شربت انیسون موجب پیشگیری از لخته شدن خون می‌شود و از بروز صرع و تشنج پیشگیری می‌کند همچنین موجب رفع درد مفاصل (آرتریت) و درد‌های روماتیسمی (آرتریت روماتوئید) می‌شود. این شربت یبوست را برطرف می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت انیسون

انیسون                                    ۷۰ گرم

زنیان                                       ۳۰ گرم

رازیانه                                    ۲۰ گرم

زنجبیل                                   ۱۰ گرم

آب معدنی                             ۱.۵ لیتر

عسل                                      نیم کیلو

طرز تهیه شربت انیسون

– بذر‌ها را نیم کوب کنید.

– آنها را داخل آب معدنی بریزید. ۴ تا ۵ ساعت بماند.

– سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

– وقتی حرارت متعادل شد (۵۰ درجه سانتی‌گراد) صاف کنید، باعسل مخلوط کنید، هم بزنید تا قوام بیاید.

-شربت را داخل شیشه بریزید.

عظمایی گفت: برای تهیه ۱ لیوان شربت ۴ تا ۵ قاشق غذایی از این شربت را داخل لیوان بریزید و بقیه را آب جوش ولرم اضافه کنید و میل کنید. مقدار مصرف روزانه ۳ تا ۴ لیوان، صبح، ظهر، عصر و شب است.

 

انتهای پیام

باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=4826
  • 49 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.