تاریخ : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

آغاز قطع موقت آب مشترکان بد مصرف تهران اعلام برنامه کمیسیون انرژی مجلس برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت تفحص مجلس از بانک مرکزی درباره بانک‌های ناسالم سود ۱۵ همتی تهرانی‌ها در خرید از بازار میوه و تره‌بار در سال ۱۴۰۳ انتقاد از افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی آغاز واگذاری تاکسی‌های برقی شاسی‌بلند از ۲ ماه آینده افزایش قیمت کالاهای اساسی در بازار دردسر جدید مستاجران در سال ۱۴۰۴ آغاز حذف یارانه سه دهک درآمدی بوشهر کاندیدای اصلی پایتختی اقتصادی کشور کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ناترازی چالش جدی صنعت برق ایران احداث دو پروژه عمرانی در پایتخت کاهش شدید دما در تهران تا پایان هفته اقدامات ویژه شهرداری در ورودی‌های تهران تعطیلی موقت برخی ایستگاه‌ خط یک متروی تهران معرفی منابع غذایی این ویتامین A مواد غذایی مفید برای پیشگیری از پوکی استخوان اعتراض هواداران سپاهان به پرسپولیس استقلال در خطر سقوط به رتبه سیزدهم افزایش حقوق دولتی معادن از مهمترین درخواست‌های معدنکاران رکورد صادرات غیرنفتی کشور افزایش ۶۹ درصدی حقوق دولتی معادن در آذربایجان غربی ضرورت حمایت از بخش خصوصی تداوم شارژ کالابرگ برای سایر دهک‌های درآمدی صرفه جویی ۳۰ مگاواتی مصرف برق با کاهش مصرف صنایع ضرورت توجه شهرواندان تهرانی به مصرف آب ضرورت ارائه معاینه فنی به خودرو‌های تهرانی فقط در پایتخت ۸ تراموای چینی آماده ورود به تهران انتقاد برخی اعضای شورای شهر تهران از تغییر مکرر مدیران شهری ضرورت تلاش برای لغو تحریم‌های بانکی و نفتی در مذاکرات برخورد مجلس با ترک فعل‌ها در مساله ناترازی برق برنامه‌ریزی برای تردد تراموا در پایتخت آمادگی شهرداری تهران برای افتتاحیه‌های ماهانه هشدار وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران تهران، میزبان مجمع جهانی گردشگری شهری

11

با این نوشیدنی بوی بد دهان را از بین ببرید

  • کد خبر : 4826
  • 03 آذر 1397 - 10:49
با این نوشیدنی بوی بد دهان را از بین ببرید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در هضم غذا، چربی سوزی و کمک به روند لاغری مفید دانست. به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شربت انیسون (انیسون + زنیان+رازیانه+ زنجبیل+ عسل) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، اسید چرب امگا ۳، روی، قند (ساکاروز، […]

نومشیدنی سالم

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در هضم غذا، چربی سوزی و کمک به روند لاغری مفید دانست.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شربت انیسون (انیسون + زنیان+رازیانه+ زنجبیل+ عسل) حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، اسیدفولیک، اسید چرب امگا ۳، روی، قند (ساکاروز، فرکتوز، گلوکز)، کومارین، پلی فنول، زینجیبرن، ترانس آنتول، ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، B۹، C. و E. است.

برای بررسی خواص شربت انیسون و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت انیسون اظهار کرد: کمک به هضم غذا، ضد نفخ و بادشکن، ضد انگل، افزایش شیر مادران، چربی‌سوز و کمک به روند لاغری، رفع بوی بد دهان، ضد باکتری و قارچ، پاکسازی ترشحات غیر طبیعی رحم، تقویت رحم، دفع رطوب معده، تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم غذا، ضد التهاب، رفع آرتروز و نقرس، رفع سردرد میگرنی، تقویت کننده کلیه‌ها، رفع انسداد‌های کبد، تهال، مثانه و رحم از جمله مهم‌ترین خواص این شربت است.

وی ادامه داد: این شربت خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و موجب رفع عفونت‌های معده، روده، ریه‌ها، کلیه و مجاری ادرار، تصفیه و رقیق شدن خون، رفع دل درد و کمر درد‌های ناشی از قاعدگی، بهبود کیفیت خواب و رفع بی‌خوابی می‌شود.

عظمایی گفت: شربت انیسون موجب بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه می‌شود. به علت داشتن ویتامین A ، E ، C و پلی‌فنول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

وی درباره سایر خواص این شربت تصریح کرد: شربت انیسون موجب تقویت و استحکام استخوان‌ها می‌شود؛ همچنین خاصیت خلط‌آوری دارد و موجب رفع سرفه، برونشیت، رفع سرماخوردگی، آنفلوآنزا و رفع کم‌خونی می‌شود. این شربت ضد اسپاسم است و گرفتگی عضلات را برطرف می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شربت انیسون موجب پیشگیری از لخته شدن خون می‌شود و از بروز صرع و تشنج پیشگیری می‌کند همچنین موجب رفع درد مفاصل (آرتریت) و درد‌های روماتیسمی (آرتریت روماتوئید) می‌شود. این شربت یبوست را برطرف می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت انیسون

انیسون                                    ۷۰ گرم

زنیان                                       ۳۰ گرم

رازیانه                                    ۲۰ گرم

زنجبیل                                   ۱۰ گرم

آب معدنی                             ۱.۵ لیتر

عسل                                      نیم کیلو

طرز تهیه شربت انیسون

– بذر‌ها را نیم کوب کنید.

– آنها را داخل آب معدنی بریزید. ۴ تا ۵ ساعت بماند.

– سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

– وقتی حرارت متعادل شد (۵۰ درجه سانتی‌گراد) صاف کنید، باعسل مخلوط کنید، هم بزنید تا قوام بیاید.

-شربت را داخل شیشه بریزید.

عظمایی گفت: برای تهیه ۱ لیوان شربت ۴ تا ۵ قاشق غذایی از این شربت را داخل لیوان بریزید و بقیه را آب جوش ولرم اضافه کنید و میل کنید. مقدار مصرف روزانه ۳ تا ۴ لیوان، صبح، ظهر، عصر و شب است.

 

انتهای پیام

باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=4826
  • 206 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.