تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

7

تاثیر بیشتر کرونا بر روی افراد معتاد

  • کد خبر : 42420
  • 25 شهریور 1399 - 10:54
تاثیر بیشتر کرونا بر روی افراد معتاد
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که احتمال بستری شدن و مرگ و میر ناشی از کووید_۱۹، در افرادی که اعتیاد دارند، بیشتر است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، پژوهشی که با بودجه “موسسه ملی سلامت” (NIH) آمریکا انجام شده است، نشان می‌دهد که افراد دچار “اختلال سوءمصرف مواد”(SUD)، بیشتر نسبت به کووید_۱۹ و پیامدهای آن آسیب‌پذیر هستند. یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که افراد فعال در حوزه مراقبت از سلامت باید افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد را به دقت بررسی کنند و برنامه‌هایی برای کمک به محافظت از آنها در برابر عفونت و پیامدهای شدید آن ارائه دهند.

این گروه پژوهشی با بررسی پرونده الکترونیک میلیون‌ها بیمار در آمریکا دریافتند که احتمال ابتلا به کووید_۱۹ در افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد، بیشتر از افرادی است که به این اختلال مبتلا نیستند. این تاثیر، در افرادی که به اختلال مصرف مخدر مبتلا بودند، قوی‌تر بود. این افراد، پیامدهای منفی کووید_۱۹ مانند بستری شدن و مرگ را بیشتر از افراد دیگر تجربه می‌کنند.

دکتر “نورا ولکو”(Nora Volkow)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ریه‌ها و سیستم قلب-عروقی، اغلب در افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد در معرض خطر هستند و همین می‌تواند آسیب‌پذیری بالای آنها را نسبت به کووید_۱۹ نشان دهد. عامل موثر دیگر، حاشیه‌نشینی افراد معتاد است که دسترسی به خدمات بهداشتی را برای آنها دشوارتر می‌کند. پزشکان باید چالش‌های منحصر به فرد مراقبت از این جمعیت آسیب‌پذیر را دقیقاً مانند سایر گروههای پرخطر برآورده کنند.

۷۳ میلیون بیمار، در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفتند که بیش از ۷.۵ میلیون نفر از آنها، مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد تشخیص داده شدند. بیش از ۱۲ هزار نفر از بیماران، به کووید_ ۱۹ مبتلا بودند و حدود ۱۸۸۰ نفر نیز هم به اختلال سوءمصرف مواد و هم به کووید_ ۱۹ مبتلا بودند. موارد اختلال سوءمصرف مواد در این پژوهش، اعتیاد به تنباکو، الکل، مواد افیونی یا “اپیوئید”(opioid)، ماری‌جوآنا و کوکائین را شامل می‌شد.

اثرات پیچیده اختلال سوءمصرف مواد، در افزایش پیامدهای منفی کووید_۱۹ قابل مشاهده بود. میزان بستری شدن و مرگ و میر ناشی از کووید_ ۱۹، در افراد مبتلا به این اختلال، بیشتر از بقیه افراد بود.

به گفته پژوهشگران، یافته‌های این بررسی، بر لزوم غربالگری و درمان اختلال سوءمصرف مواد، به عنوان بخشی از راهبرد کنترل همه‌گیری کووید- ۱۹ تأکید می‌کند. این پژوهش، در مجله “Molecular Psychiatry” به چاپ رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=42420
  • 57 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.