تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

3

چند توصیه به خانم های باردار

  • کد خبر : 41418
  • 11 شهریور 1399 - 15:31
چند توصیه به خانم های باردار
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان‌کرد: یکی از توصیه ها به خانم های باردار داشتن رژیم غذایی متعادل و متنوع از همه گروه‌های غذایی به اندازه و به مقدار کافی است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به توصیه های کلی برای دوران بارداری اشاره و در این خصوص اظهار‌کرد: در دوران بارداری باید یک رژیم غذایی متعادل و متنوع وجود داشته باشد که از همه گروه‌های غذایی به اندازه و به مقدار کافی استفاده شود، چرا که کنترل افزایش وزن در این دوران مهم است.

وی تصریح‌کرد: همراه وعده‌های غذایی در دوران بارداری حتما از گروه لبنیات شامل شیر کم چرب، ماست کم چرب، پنیر، دوغ کم نمک و … و همچنین در رژیم غذایی به میزان کافی از گروه گوشت‌ها شامل گوشت، مرغ و ماهی استفاده شود؛ در دوران بارداری مواد غذایی مانند گوشت‌ها باید کاملا پخته شوند و زنان باردار در دوران بارداری خود، روغن مصرفی خود را از نوع کلزا یا کانولا انتخاب کنند و البته روغن زیتون همراه با سالادها نیز برای پیشگیری و کنترل یبوست توصیه می‌شود.

به گفته سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در دوران بارداری مکمل‌ها بر اساس دستور متخصص، مصرف و از مصرف زیاد قهوه و مواد غذایی حاوی کافئین شامل نوشابه‌های سیاه و چای پررنگ و همچنین مصرف دخانیات، مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل در دوران بارداری جدا پرهیز شود.، چرا که مصرف این مواد اثرات سویی بر روی جنین می‌تواند داشته باشد.

رزاز با اشاره به اینکه زنان باردار باید خود را از استرس و اضطراب تا حد امکان در این دوران دور کنند، گفت: این افراد بهتر است که فعالیت بدنی سبک همانند پیاده‌روی را در صورت صلاحدید متخصص زنان، برای حفظ سلامتی و تسهیل زایمان در برنامه روزانه خود قرار دهند؛ رعایت یک رژیم غذایی سالم و متنوع در همه زمان‌ها و دوران‌های زندگی مهم است، اما در دوران بارداری اهمیت ویژه‌ای دارد. با توجه به وضعیت فیزیولوژیک، سن بارداری، میزان فعالیت و خصوصیات فردی، برخورداری از یک تغذیه مناسب برای مادر باردار امری کاملا ضروری است چرا که تغذیه بر روی سلامت مادر باردار و کودک تاثیرگذار است.

وی افزود: تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد، یعنی مادران باردار در طول روز به میزان کافی و متعادل و به شکل متنوع از همه گروه های مواد غذایی در تغذیه دوران بارداری استفاده کنند، رعایت رژیم غذایی متعادل، مصرف ویتامین ها و مواد معدنی مناسب و ورزش و فعالیت بدنی منظم را برای یک بارداری سالم مهم است؛ قبل از باردار شدن تا حد امکان وزن خود را به محدوده مناسب برسانید تا در دوران بارداری افزایش وزن مناسبی داشته باشید و تا حد امکان عوارض بارداری را کاهش دهید.

رزاز در پایان خاطرنشان‌کرد: افزایش وزن در دوران بارداری بهتر است تدریجی و یکنواخت باشد و نباید افزایش وزن ناگهانی و در ماه های آخر بارداری باشد. خانم ها در طول بارداری متوسط ۱۱ تا ۱۵ کیلو وزن اضافه پیدا می کنند؛ افزایش وزن در طول بارداری طبیعی است و نباید نگرانی داشته باشید. وزن اضافه، تغذیه جنین را فراهم می کند و مقداری از آن نیز ذخیره می شود تا بعد از زایمان برای شیردهی نوزاد استفاده شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=41418
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.