اخبار داغ

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گامی برای مهار تورم و حمایت از تولید جدول قیمت روز خودروهای داخلی در بازار افزایش ۲۰ هزار واحدی شاخص بورس تهران ابلاغ اختصاص سهام عدالت به جاماندگان استقرار نظام جامع بودجه‌ریزی مشارکتی در محلات پایتخت ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید به پایتخت پیش بینی بورس فردا ۷ فروردین ۱۴۰۲ جزئیات عرضه خرمای تنظیم بازاری صدور بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق‏ بیمه در سال ۱۴۰۲ پاداش به مشترکین کم مصرف آب خدمات‌رسانی اکیپ‌های امدادی به شهروندان در تونل‌های شهری پایتخت فضاسازی متناسب مترو در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اعلام وضعیت جدید قیمت خودرو در سال ۱۴۰۲ قیمت سکه و طلا ۶ فروردین ۱۴۰۱ رگبار باران در تهران از عصر امروز رشد ۱۷ هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۲ الزام معاینه فنی برای خودروهای با عُمر بالای ۴ سال رفع مشکل کد ارتباطی گردشگری سامانه ۱۳۷ پلاس شکوفایی چشم گیر گردشگری در دوره جدید مدیریت شهری قیمت میوه و تره بار ۵ فروردین

0

عملکرد بسیار ضعیف مهاجمان استقلال و پرسپولیس

  • کد خبر : 4121
  • ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵
عملکرد بسیار ضعیف مهاجمان استقلال و پرسپولیس

استقلال و پرسپولیس در رده نهم و دهم بهترین خط حمله های لیگ برترامسال هستند ه گزارش سرویس ورزشی افق تهران، هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال ایران به طور پراکنده و از روزجمعه آغاز می شود و سپاهان در حال حاضر در صدرجدول رده بندی قرار دارد. در یازده هفته که از مسابقات می گذرد تا الان ۱۵۸ […]

http://ofoghtehran.ir

استقلال و پرسپولیس در رده نهم و دهم بهترین خط حمله های لیگ برترامسال هستند

ه گزارش سرویس ورزشی افق تهران، هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال ایران به طور پراکنده و از روزجمعه آغاز می شود و سپاهان در حال حاضر در صدرجدول رده بندی قرار دارد. در یازده هفته که از مسابقات می گذرد تا الان ۱۵۸ گل از خط دروازه ها گذشته است که سپاهان با ۲۱ گل بهترین عملکرد را درخط حمله داشته است.

تراکتورسازی ، پدیده ، پارس جنوبی ، سایپا، صنعت نفت در رده های بعدی از نظر گل زده هستند و البته نکته جالب اینجا است که استقلال و پرسپولیس در رده نهم و دهم بهترین خط حمله های لیگ برترامسال هستند. هرچند هنوز دو سوم از مسابقات لیگ برتر مانده و به نظر می رسد که دو تیم بزرگ پایتخت نیز بتوانند به جمع دیگر تیم های مدعی در تعداد گل زده برسند.

اما نکته جالبی که درباره مسابقات لیگ وجود دارد این است که گل های یک تیم در یازده هفته مسابقات بازیکنانش در کدام خطوط به ثمر رسانده اند. مثلا از ۲۱ گل سپاهان ۱۶ گل آن را مهاجمانش به ثمر رسانده اند و ۵ گل هم مدافعان زده اند در حالی که هافبک های سپاهان در این فصل هنوز گلی به ثمر نرسانده اند.

فاجعه در خط حمله استقلال و پرسپولیس

مهاجمان سپاهان از ۲۱ گل زده این تیم ۱۶ گل را به ثمر رسانده و بهترین عملکرد را در میان دیگر مهاجمان لیگ برتر داشته اند. مهاجمان تراکتورسازی هم تا اینجا عملکرد نسبتا خوبی داشته اند و ۱۰ گل از پانزده گل تیمشان را در این فصل به ثمر رسانده اند. پدیده ، ماشین سازی، پارس جنوبی، ذوب آهن و سایپا هم از این نظر شرایط بدی ندارند و مهاجمان پدیده و ماشین سازی ۹ گل و مهاجمان پارس جنوبی، ذوب آهن و سایپا ۸ گل از گل های تیمشان را زده اند.

اما نکته جالب وضعیت نه چندان خوب مهاجمان استقلال و پرسپولیس در این فصل از رقابت ها است. در حالی که دو تیم تا این زمان فقط ۹ گل زده اند ، مهاجمان پرسپولیس ۶ گل و مهاجمان استقلال ۳ گل در یک سوم ابتدایی لیگ برتر به ثمر رسانده اند که وضعیت پرسپولیس نسبت به یک بازی کمتر و تعداد ۶ گلی که مهاجمانش به ثمر رسانده اند در خط حمله بهتر از حریف قدیمی اش است.

هافبک های صنعت نفت در اوج

صنعت نفت اما تیمی است که گلزن ترین خط هافبک لیگ برتر را تا اینجا داشته است و بازیکنان خط میانی این تیم ۶ گل در این فصل زده اند که بیش از ۵۰ درصد گل های این تیم است چرا که مهاجمان نفت در این فصل ۵ گل زده اند.

تیم صدرنشین پدیده هم از این نظر وضعیت بدی ندارد و ۴ گل از ۱۳ گلش را بازیکنان خط هافبک این تیم به ثمر رسانده اند. وضعیت استقلال و پرسپولیس با وجود تعداد کم گل ها در گلزنی در خط هافبک هم خیلی خوب نیست به طوری که هافبک های استقلال ۱ گل و هافبک های پرسپولیس ۲ گل زده اند.

آسمانخراش های استقلال و سپاهان

استقلال هرچقدر در خط حمله و خط هافبک در گلزنی موفق نبوده اما مدافعان این تیم عملکرد خوبی در گلزنی داشته اند و ۴ گل در این فصل به ثمر رسانده اند. با اینکه سپاهان که مدافعانش در ده هفته ۵ گل زده اند بهترین عملکرد را در این فصل داشته اند؛

نکته جالب اینجا است که مدافعان پرسپولیس در این فصل هیچ گلی به ثمر نرسانده اند. تیم های نساجی و تراکتورسازی هم مدافعانشان در این فصل سه گل زده اند که آمار نسبتا خوبی به حساب می آید.

از منظر تنوع گلزنان

سپاهان در این فصل و تا اینجا ۲۱ گل را با ۷ بازیکن متفاوت زده است. ذوب آهن هم ۱۰ گل زده اما این گل ها را ۷ بازیکن متفاوت به ثمر رسانده اند. اما تنوع و پراکندگی گلزنان در استقلال خیلی جالب است چرا که ۸ گل استقلال را در این فصل ۶ بازیکن متفاوت به ثمر رسانده اند.

در پیکان نیز ۹ گل این تیم را ۶ بازیکن زده اند. پرسپولیس در این فصل ۸ گل را توسط ۵ بازیکن به ثمر رسانده و نفت مسجد سلیمان هر سه گلش را سه بازیکن متفاوت زده اند.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=4121

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی