تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲ تداوم رکود در بازار مسکن افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور منوعیت ورود گردشگران به برخی مناطق گردشگری ساخت مسجد در بوستان قیطریه موجب تخریب شعائر اسلامی اعلام قیمت جدید گوشت و مرغ تاریخ واریز یارانه نقدی فروردین با افزایش ۱۵ درصدی ممنوعیت نوشیدن آب قبل از خواب تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق لایحه عفاف و حجاب هنوز در انتظار تأیید شورای نگهبان ضرورت ساماندهی کودکان کار طی ماه‌های آینده راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ بازگشایی درب ورودی «تکیه دولت» به کاخ گلستان مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات رشد مشارکت مردم با افزایش سود تولید و مالیات از سودگری جزئیات تصمیم شهرداری برای جمع‌آوری پل ۵۰ ساله تهران اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مهلت استفاده از یارانه جدید وزش باد شدید در تهران اعلام برنامه‌های مترو تهران در شب‌های قدر اولویت‌های شهرداری تهران در سال جدید اقدامات توسعه‌ای متروی تهران برای۱۴۰۳ فعالیت شبانه‌روزی خطوط بی‌آرتی پایتخت ثبت سه اثر تاریخی در فهرست آثار ملی پایتخت جزئیات افزایش وام ودیعه مسکن مخصوص کارگران رسیدگی به افزایش تعطیلات پایان هفته پس از بازگشایی مجدد مجلس افزایش ۳۰ میلیون لیتری تولید بنزین و نفت‌گاز تا پایان ۱۴۰۵ درمان اضطراب عامل کاهش خطرات قلبی شایع‌ترین علائم حمله قلبی ضرورت رفع موانع حضور مردم در فعالیت‌های اقتصادی تاکید بر تصویب طرح ساماندهی نیروهای قراردادی و شرکتی افزایش ۵ برابری بودجه سال آینده شهرداری تهران

4

ماده غذایی که عملکرد مغز را کند می کند؟

  • کد خبر : 39510
  • 18 مرداد 1399 - 12:11
قند موجود در غذا‌ها علاوه بر خسته کردن مغز سطح یادگیری، سرعت واکنش و ذخیره سازی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. در واقع ظرفیت مغز با ازدیاد قند تحلیل می‌رود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، در سبد غذایی اغلب ما شکر دیده می شود، صبحانه را با چای یا قهوه شیرین آغاز می‌کنیم و در طول روز نیز از مواد غذایی شیرین استفاده می‌کنیم.

مغز انرژی بیشتری نسبت به تمام ارگان‌های بدن مصرف می‌کند، سوخت رایج مغز گلوکز (قند) است. از این رو در زمان گرسنگی یا افت قند خون تمرکز و فکر کردن برایمان دشوار می‌شود یعنی مغز ما انرژی لازم برای کار کردن را ندارد و تمایل به خوردن مواد شیرین پیدا می‌کنیم.

 شیرینی که یکی از محصولات مواد قندی است نیز برای مغز ضرر دارد. گاهی حتی هوس یک مزه‌ای را می‌کنیم که شیرین نیست؛ اما بدن ما به آن نیاز دارد. در صورت کمی دقت شاید متوجه شویم که آن غذا، قند پنهان دارد، یعنی قندی که مزه شیرینی در زبان ایجاد نمی‌کند، اما باعث رساندن مواد قندی به بدن می‌شود، مانند قند شیر (لاکتوز). در ادامه درباره تاثیرات منفی استفاده بیش از حد قند، بیشتر سخن خواهیم گفت.

قند سطح هوشیاری و بازیابی اطلاعات، در مغز را کاهش می دهد، نمک و چربی زیاد در سبد غذایی ما نیز همین تاثیر منفی را در مغز ما می‌گذارد از این رو از خوردن مواد غذایی، با ارزش غذایی کم (مواد غذایی که اغلب به علت خوش طعم بودن از شکر، نمک و چربی بیش از حد تشکیل شدند) خودداری کنید.

قند بر خلق و خوی نیز اثر گذار است و توانایی پردازش هیجانات در نوجوانان را کاهش می‌دهد. افرادی که قند بیشتری استفاده می‌کنند، در خطر ابتلا به دیابت هستند که منجر به افسردگی و اضطراب در آن‌ها می‌شود.

قند موجود در غذا‌ها علاوه بر خسته کردن مغز سطح یادگیری، سرعت واکنش و ذخیره سازی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. در واقع ظرفیت مغز با ازدیاد قند تحلیل می‌رود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=39510
  • 14 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.