تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن

4

ماده غذایی که عملکرد مغز را کند می کند؟

  • کد خبر : 39510
  • 18 مرداد 1399 - 12:11
قند موجود در غذا‌ها علاوه بر خسته کردن مغز سطح یادگیری، سرعت واکنش و ذخیره سازی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. در واقع ظرفیت مغز با ازدیاد قند تحلیل می‌رود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، در سبد غذایی اغلب ما شکر دیده می شود، صبحانه را با چای یا قهوه شیرین آغاز می‌کنیم و در طول روز نیز از مواد غذایی شیرین استفاده می‌کنیم.

مغز انرژی بیشتری نسبت به تمام ارگان‌های بدن مصرف می‌کند، سوخت رایج مغز گلوکز (قند) است. از این رو در زمان گرسنگی یا افت قند خون تمرکز و فکر کردن برایمان دشوار می‌شود یعنی مغز ما انرژی لازم برای کار کردن را ندارد و تمایل به خوردن مواد شیرین پیدا می‌کنیم.

 شیرینی که یکی از محصولات مواد قندی است نیز برای مغز ضرر دارد. گاهی حتی هوس یک مزه‌ای را می‌کنیم که شیرین نیست؛ اما بدن ما به آن نیاز دارد. در صورت کمی دقت شاید متوجه شویم که آن غذا، قند پنهان دارد، یعنی قندی که مزه شیرینی در زبان ایجاد نمی‌کند، اما باعث رساندن مواد قندی به بدن می‌شود، مانند قند شیر (لاکتوز). در ادامه درباره تاثیرات منفی استفاده بیش از حد قند، بیشتر سخن خواهیم گفت.

قند سطح هوشیاری و بازیابی اطلاعات، در مغز را کاهش می دهد، نمک و چربی زیاد در سبد غذایی ما نیز همین تاثیر منفی را در مغز ما می‌گذارد از این رو از خوردن مواد غذایی، با ارزش غذایی کم (مواد غذایی که اغلب به علت خوش طعم بودن از شکر، نمک و چربی بیش از حد تشکیل شدند) خودداری کنید.

قند بر خلق و خوی نیز اثر گذار است و توانایی پردازش هیجانات در نوجوانان را کاهش می‌دهد. افرادی که قند بیشتری استفاده می‌کنند، در خطر ابتلا به دیابت هستند که منجر به افسردگی و اضطراب در آن‌ها می‌شود.

قند موجود در غذا‌ها علاوه بر خسته کردن مغز سطح یادگیری، سرعت واکنش و ذخیره سازی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. در واقع ظرفیت مغز با ازدیاد قند تحلیل می‌رود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=39510
  • 20 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.