تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران

8

اهمیت حفظ بهداشت آشپزخانه در دوران کرونا

  • کد خبر : 38268
  • 28 تیر 1399 - 14:53
دست‌ها مهم‌ترین راه انتقال ویروس‌ها از مکانی به مکان دیگر هستند از این رو در حین آماده سازی غذا از بهداشت دست مطمئن شوید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دست‌ها مهم‌ترین راه انتقال ویروس‌ها از مکانی به مکان دیگر هستند از این رو در حین آماده سازی غذا از بهداشت دست مطمئن شوید.

در صورت ابتلا به بیماری تا ۴۸ ساعت پس از اتمام علایم بیماری از آماده‌سازی و تهیه مواد غذایی اجتناب کنید.اگر با وجود بیمار بودن، مجبور به تهیه غذا هستید، دستان خود را در ابتدای کار و به صورت مکرر در طول تهیه غذا با آب و صابون بشویید.

توجه کنید که برای شست‌و‌شوی دست‌ها، ابتدا دستان خود را زیر آب روان خیس کنید. سپس حداقل به مدت ۲۰ ثانیه دستان خود را با صابون به یکدیگر مالش دهید، در مرحله بعد دستان خود را زیر آب روان آبکشی کنید و بعد با یک حوله تمیز خشک کنید.

پارچه‌ها و حوله‌ها را تمیز نگه دارید و روزانه تعویض کنید.

ویروس کرونا روی دست، پارچه‌های تنظیف و تجهیزات آشپزخانه، به ویژه تخته برش باقی می‌ماند و کوچک‌ترین تماس می‌تواند آن را به مواد غذایی منتقل کند. بنابراین پیش از تماس با مواد غذایی و در طول آماده‌سازی  غذا با مواد خام حیوانی نظیر شیر خام و گوشت، مرغ و ماهی یا فراورده‌های حیوانی برای جلوگیری از آلودگی دیگرمواد غذایی ضروری است، دست‌های خود را کاملا بشویید.

تمام سطوح و تجهیزاتی را که برای آماده‌سازی مواد غذایی به کار می‌روند، بشویید و ضدعفونی کنید.

مهم است که بین «تمیز کردن» و «ضدعفونی کردن» تمایز قائل شوید. باید توجه کرد که تمیز کردن فرایند فیزیکی حذف خرده‌های غذاست، اما ضدعفونی کردن فرایند گندزدایی با نابودی میکروب‌ها و ویروس‌هاست.

استفاده از اسفنج برای تمیز کردن توصیه نمی‌شود. برای تمیز کردن ظروف و سطوح از پارچه‌های جداگانه استفاده کنید تا از منتشر شدن میکروب‌ها یا  ویروس ها جلوگیری شود.

برای ساخت محلول ضدعفونی کننده پنج میلی لیتر (یک قاشق چایخوری) از محلول سفیدکننده خانگی را در ۷۵۰ میلی لیتر آب (حدود ۴ لیوان) حل کنید. از این محلول برای ضدعفونی کردن سطوح، ظروف و پارچه‌های تنظیف استفاده کنید. از آب جوش نیز می توان برای ضدعفونی کردن ظروف استفاده کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=38268
  • 24 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.