تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌های پایتخت ایجاد سازمان گردشگری شهر تهران در اولویت شورا کاهش شفافیت با ارز نیمایی در بازار فولاد ضرورت ساماندهی کارکنان شرکت‌ها و ادارات افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان برنامه شرکت متروی تهران برای خط ۷ در سال جاری اوتیسم بیماری بدون درمان ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی فاصله شدید پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال اعلام زمان متناسب سازی حقوق بازنشستگان تاثیر تحریم بر صادرات نفت ایران به چین تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج

5

ضدعفونی میوه‌ها و سبزیجات با این مواد ممنوع!!!

  • کد خبر : 37682
  • 19 تیر 1399 - 10:01
به توصیه سازمان بهداشت جهانی، برای شستن میوه‌ها و سبزیجات، شست‌وشوی آنها زیر آب روان و تمیز کافی است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، با اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده، تا امروز هیچ سند روشنی از تاثیر نمک، سرکه یا آبلیمو برای ضدعفونی کردن مواد غذایی تازه حاصل نشده است، به توصیه این مرکز و همین‌طور سازمان بهداشت جهانی برای شستن میوه‌ها و سبزیجات، شست‌وشوی آنها زیر آب روان و تمیز کافی است.

برای شست‌وشوی سطح برخی سبزیجات مانند سیب زمینی که پوست‌های ناهموار و آلوده‌تری دارند  بهتر است از برس‌های شست‌وشو استفاده شود، با تاکید سازمان بهداشت جهانی به هیچ عنوان از مواد شوینده و شیمیایی برای شست‌وشوی میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده نکنید اما اگر هنوز نگران هستید بهتر است از محلول‌های مخصوص برای این کار استفاده کنید و از مواد شوینده استفاده نکنید.

نگران غذای رستوران‌ها نباشید با وجود این که برخی از کارکنان مراکز تهیه مواد غذایی و رستوران‌ها در این شرایط به کووید-۱۹ مبتلا شدند ولی تاکنون شواهدی پیرامون انتقال ویروس از سوی کارکنان این مراکز به مشتریان از راه لوازم و مواد خوراکی که این افراد لمس کرده بودند گزارش نشده است. با این حال به توصیه سازمان بهداشت جهانی و همچنین ستاد ملی مبارزه با کرونا، کارکنان چنین مراکزی حتما باید از ماسک تنفسی استفاده کنند.

بنابراین اگر می‌خواهید در رستوران غذا میل کنید در صورت رعایت نکات بهداشت فردی در رستوران، می‌توان گفت جای نگرانی وجود ندارد اما یکی دیگر از نگرانی‌هایی که شاید در ذهن برخی از ما به وجود آمده باشد این که آیا احتمال دارد منابع آب شهری به این ویروس آلوده شوند و با آشامیدن آب به کووید-۱۹ مبتلا شویم، در پاسخ باید گفت تا امروز هیچ ویروس کرونایی در منابع آب آشامیدنی مشاهده نشده است. مراکز تصفیه آب آزمایشات متعددی بر روی منابع آبی انجام می‌دهند تا آبی گوارا و بدون عوامل بیماری‌زا به دست شهروندان برسد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=37682
  • 30 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.