اخبار داغ

درمان‌های خانگی غلظت خون بالا پویش «این سه کلمه» راه اندازی شد/ تجدید میثاق با جمهوری اسلامی ایران قیمت امروز سکه در بازار برگزار نشستی برای نوآوری در مرکز پژوهش‌های مجلس سرمایه‌گذاری چین در قطر به معنای دور زدن ایران نیست / مدیریت مصرف گاز چالشی مهم در کشور رشد ۵ برابری شاخص هم وزن نسبت به شاخص کل معرفی پرسپولیسی‌های حاضر در جام جهانی به فیفا خبر جدید تامین اجتماعی برای بازنشستگان هوای تهران «ناسالم» برای گروه‌های حساس اعلام قیمت انواع خودرو‌های داخلی امروز ادامه عملیات اجرایی ساخت مسکن واریز سود سهام عدالت در دو مرحله اعلام میزان افزایش حقوق ۱۴۰۲ پیش‌بینی بارش پراکنده باران و برف در نیمه شمالی تهران در روز جمعه کاهش زوال عقل با مصرف ویتامین K دانشگاه فنی خون آلود بود و من هنوز سکوت موحش بعد از رگبار بدنم را می‌لرزاند هشدار نسبت به افزایش آلودگی هوای تهران لزوم ارائه گزارشی از اقدامات در حوزه معلولان مدیریت شهری تهران در مسیر تحقق شهرِ ایمن قهوه سرد، مضر برای سلامتی

6

مصرف فست فود ریسک افسردگی را افزایش می دهد

  • کد خبر : 3595
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹
مصرف فست فود ریسک افسردگی را افزایش می دهد

به گفته محققان، بین رژیم غذایی و افسردگی رابطه قوی ای وجود دارد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه جیمز کوک استرالیا دریافتند رژیم غذایی بد نظیر مصرف فست فود می تواند فرد را در معرض ریسک بالا ابتلا به افسردگی قرار دهد. محققان به بررسی ارتباط بین افسردگی و رژیم غذایی در […]

http://ofoghtehran.ir

به گفته محققان، بین رژیم غذایی و افسردگی رابطه قوی ای وجود دارد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه جیمز کوک استرالیا دریافتند رژیم غذایی بد نظیر مصرف فست فود می تواند فرد را در معرض ریسک بالا ابتلا به افسردگی قرار دهد.

محققان به بررسی ارتباط بین افسردگی و رژیم غذایی در مردم جزیره تورس استریت که دسترسی به فست فود داشتند و مردم جزیره دورافتاده تری که در آنجا فست فود وجود نداشت، پرداختند.

تیم محققان از حدود ۱۰۰ نفر از هر دو جزیره در مورد رژیم غذایی شان سوال کردند، آنها را از لحاظ افسردگی مورد معاینه قرار دادند و نمونه خون شان را گرفتند.

محققان دریافتند افراد ساکن در جزیره دورافتاده که هیچ فست فودی در آنجا وجود نداشت عمدتا غذاهای دریایی بیشتر مصرف می کردند و در مجموع نسبت به مردم جزیره دیگر، مصرف غذای فسا فودی کمتری داشتند.

محققان دریافتند ۱۹ نفر از این افراد دچار علائم متوسط تا حاد افسردگی بودند که ۱۶ نفر از جزیره دارای دسترسی به فست فود و تنها ۳ نفر از جزیره دورافتاده بودند.

محققان همچنین دریافتند میزان اسیدچرب مرتبط با افسردگی در افراد ساکن در جزیره دارای قابلیت دسترسی به فست فود به مراتب بیشتر بود. همچنین میزان اسیدچرب مرتبط به محافظت در مقابل افسردگی در افراد ساکن در جزیره دورافتاده بیشتر بود.

همچنین به گفته محققان، رژیم های غذایی غربی فعلی مملو از اسیدچرب مرتبط با افسردگی موسوم به n-۶ PUFA و تقریبا فاقد اسیدچرب مقابله کننده با افسردگی موسوم به n-۳ LCPUFA هستند.

نتایج این یافته ها نشان می دهد رژیم غذایی دارای تاثیر بلندمدتی بر ریسک افسردگی است.

انتهای پیام/

خبرگزاری مهر

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=3595

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی