اخبار داغ

بیانیه انجمن فولاد ایران در خصوص عرضه فولاد در بورس کالا لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی شرایط جدید استفاده از دستگاه‌های خودپرداز اختصاصی لزوم مجلس باید از نخبگان راهکار خروج بازار فولاد از رکود تحقق ۹۱ درصدی درآمدهای شهرداری تهران واریز مرحله سوم «وام» بازنشستگان اولویت ذوب آهن تامین بازارهای داخلی اعلام جدیدترین قیمت کالاهای اساسی در بازار ۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم دومین روز نزول بورس در پاییز حل معضل ترافیک با تأمین لجستیک و مدیریت درست افزایش قیمت ناگهانی خودروها در بازار قرارداد ۲۸هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران برای خرید۳۰۰۰ اتوبوس شورای شهر تهران پیگیر ورود اتوبوس‌های جدید ساخت بیش از هزار کلاس درس طی ۶ ماه گذشته در استان تهران اعلام نحوه تعیین «شهریه» کودکستان‌ها رضایت بازیکنان پرسپولیس از کیفیت زمین تمرینی در قطر صنعت گردشگری جایگزین درآمدهای نفتی تاثیر رژیم غذایی بر بی‌خوابی

8

تاثیر پدران سیگاری در بروز مشکلات شناختی فرزند

  • کد خبر : 3579
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۴

محققان عنوان می کنند قرارگیری پدر در معرض نیکوتین موجب بروز نقایص شناختی در کودک و حتی نوه اش می شود. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه فلوریدا با مطالعه موش ها دریافتند این تاثیر ناشی از تغییرات اپی ژنتیک در ژن های اصلی در اسپرم پدر یا تغییرات قابل توارثی است که […]

http://ofoghtehran.ir

محققان عنوان می کنند قرارگیری پدر در معرض نیکوتین موجب بروز نقایص شناختی در کودک و حتی نوه اش می شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه فلوریدا با مطالعه موش ها دریافتند این تاثیر ناشی از تغییرات اپی ژنتیک در ژن های اصلی در اسپرم پدر یا تغییرات قابل توارثی است که بدون تغییر در توالی DNA روی می دهد.

تحقیق قبلی نشان داده است که قرارگیری مادران در معرض نیکوتین و سایر ترکیبات دود سیگار یک فاکتور پرخطر قابل توجه برای اختلالات رفتاری از جمله اختلال بیش فعالی در چندین نسل بعد خواهد بود.

اما وجود این رابطه در مورد پدران کمتر مشخص بود چراکه تفکیک فاکتورهای ژنتیکی از فاکتورهای محیطی در مطالعات انسانی دشوار بوده است.

محققان در این مطالعه، موش های نر را در معرض دوز پایین نیکوتین که در آب اشامیدنی شان مخلوط شده بود قرار دادند. سپس آنها را در معرض آمیزش با موش های ماده ای قرار دادند که هیچ وقت در معرض نیکوتین قرار نگرفته بودند.

یافته ها نشان داد درحالیکه پدران به لحاظ رفتاری نرمال بودند، هر دو جنسیت کودک شان دچار بیش فعالی و انعطاف ناپذیری شناختی بودند.

آنها همچنین دریافتند زمانیکه موش های ماده از این نسل با جفت عاری از نیکوتین آمیزش داده شدند، کودک نرشان کمتر دارای نقایص شناختی بود.

تجزیه و بررسی اسپرم موش های نر قرارگرفته در معرض نیکوتین نشان داد مناطق پیشرو در چندین ژن از جمله ژن دوپامین  که برای رشد مغز و یادگیری مهم و اساسی است، به لحاظ اپی ژنتیکی اصلاح شده بودند.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

انتهای پیام/

خبرگزاری مهر

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=3579

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی