اخبار داغ

بیانیه انجمن فولاد ایران در خصوص عرضه فولاد در بورس کالا لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی شرایط جدید استفاده از دستگاه‌های خودپرداز اختصاصی لزوم مجلس باید از نخبگان راهکار خروج بازار فولاد از رکود تحقق ۹۱ درصدی درآمدهای شهرداری تهران واریز مرحله سوم «وام» بازنشستگان اولویت ذوب آهن تامین بازارهای داخلی اعلام جدیدترین قیمت کالاهای اساسی در بازار ۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم دومین روز نزول بورس در پاییز حل معضل ترافیک با تأمین لجستیک و مدیریت درست افزایش قیمت ناگهانی خودروها در بازار قرارداد ۲۸هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران برای خرید۳۰۰۰ اتوبوس شورای شهر تهران پیگیر ورود اتوبوس‌های جدید ساخت بیش از هزار کلاس درس طی ۶ ماه گذشته در استان تهران اعلام نحوه تعیین «شهریه» کودکستان‌ها رضایت بازیکنان پرسپولیس از کیفیت زمین تمرینی در قطر صنعت گردشگری جایگزین درآمدهای نفتی تاثیر رژیم غذایی بر بی‌خوابی

10

طب سنتی | آیا “مفیدترین میوه فصل پاییز” را می‌شناسید + خواص درمانی

  • کد خبر : 3468
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸

فصل پاییز، فصل به‌بار نشستن یکی از میوه‌های بسیار پرخاصیت و مفید است که دارای خواص شگفت‌انگیزی است؛ در این مطلب با خواص این میوه شگفت‌انگیز آشنا می‌شویم. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از میوه‌‌های بسیار مفید فصل پاییز “به” است که در کتب طب سنتی تحت عنوان “سفرجل” یاد شده که حتی می‌توان این […]

http://ofoghtehran.ir

فصل پاییز، فصل به‌بار نشستن یکی از میوه‌های بسیار پرخاصیت و مفید است که دارای خواص شگفت‌انگیزی است؛ در این مطلب با خواص این میوه شگفت‌انگیز آشنا می‌شویم.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از میوه‌‌های بسیار مفید فصل پاییز “به” است که در کتب طب سنتی تحت عنوان “سفرجل” یاد شده که حتی می‌توان این میوه را مفیدترین میوه فصل پاییز دانست؛ میوه و دانه و شکوفه آن دارای خواص بسیاری است.

میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم‌، قند و ویتامین C و فاقد چربی است؛ بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است؛ بیشترین ویتامین‌ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A است.

از جمله خواص “به” می‌توان به این موارد اشاره داشت:

ــ تقویت‌کننده قلب، کبد و معده

ــ تجدید و احیای روحیه

ــ ازبین‌برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

ــ مفید برای زخم معده

ــ تحریک‌کننده اشتها

ــ نرم‌کننده سینه

ــ ادرارآور

ــ کمک به هضم غذا

ــ جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته‌ (چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید)

ــ ازبین‌برنده بوی بد دهان

ــ مفید برای کاهش وزن به‌دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر

ــ ضد سرطان به‌علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان

ــ کمک به پایین آوردن کلسترول خون

ــ کمک به پایین آوردن فشار خون، به‌خاطر دارا بودن پتاسیم

ــ کاهش خطرات بیماری‌های قلبی به‌خاطر دارا بودن انواع ویتامین‌ها.

می‌توان دانه‌های به را خشک کرد و به‌همراه مقدار کمی آب پخت یا در آب خیساند و این محلول رقیق به‌عنوان داروی سرفه کاربرد فراوان دارد همچنین از دیگر خواص دانه به می‌توان به این موارد اشاره داشت: برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است، ضد تب، مفید برای اسهال، لعاب به‌دانه برای ترمیم زخم‌ها و سوختگی پوست بر اثر آتش بسیار مفید است؛ جویدن به‌دانه برای رفع کندی دندان‌ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم‌مزاج‌ها مفید است.

 

انتهای پیام/

تسنیم

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=3468

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی