تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

12

طب سنتی | آیا “مفیدترین میوه فصل پاییز” را می‌شناسید + خواص درمانی

  • کد خبر : 3468
  • 24 مهر 1397 - 20:28

فصل پاییز، فصل به‌بار نشستن یکی از میوه‌های بسیار پرخاصیت و مفید است که دارای خواص شگفت‌انگیزی است؛ در این مطلب با خواص این میوه شگفت‌انگیز آشنا می‌شویم. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از میوه‌‌های بسیار مفید فصل پاییز “به” است که در کتب طب سنتی تحت عنوان “سفرجل” یاد شده که حتی می‌توان این […]

https://ofoghtehran.ir

فصل پاییز، فصل به‌بار نشستن یکی از میوه‌های بسیار پرخاصیت و مفید است که دارای خواص شگفت‌انگیزی است؛ در این مطلب با خواص این میوه شگفت‌انگیز آشنا می‌شویم.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از میوه‌‌های بسیار مفید فصل پاییز “به” است که در کتب طب سنتی تحت عنوان “سفرجل” یاد شده که حتی می‌توان این میوه را مفیدترین میوه فصل پاییز دانست؛ میوه و دانه و شکوفه آن دارای خواص بسیاری است.

میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم‌، قند و ویتامین C و فاقد چربی است؛ بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است؛ بیشترین ویتامین‌ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A است.

از جمله خواص “به” می‌توان به این موارد اشاره داشت:

ــ تقویت‌کننده قلب، کبد و معده

ــ تجدید و احیای روحیه

ــ ازبین‌برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

ــ مفید برای زخم معده

ــ تحریک‌کننده اشتها

ــ نرم‌کننده سینه

ــ ادرارآور

ــ کمک به هضم غذا

ــ جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته‌ (چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید)

ــ ازبین‌برنده بوی بد دهان

ــ مفید برای کاهش وزن به‌دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر

ــ ضد سرطان به‌علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان

ــ کمک به پایین آوردن کلسترول خون

ــ کمک به پایین آوردن فشار خون، به‌خاطر دارا بودن پتاسیم

ــ کاهش خطرات بیماری‌های قلبی به‌خاطر دارا بودن انواع ویتامین‌ها.

می‌توان دانه‌های به را خشک کرد و به‌همراه مقدار کمی آب پخت یا در آب خیساند و این محلول رقیق به‌عنوان داروی سرفه کاربرد فراوان دارد همچنین از دیگر خواص دانه به می‌توان به این موارد اشاره داشت: برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است، ضد تب، مفید برای اسهال، لعاب به‌دانه برای ترمیم زخم‌ها و سوختگی پوست بر اثر آتش بسیار مفید است؛ جویدن به‌دانه برای رفع کندی دندان‌ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم‌مزاج‌ها مفید است.

 

انتهای پیام/

تسنیم

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=3468
  • 73 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.