به گزارش سرویس سلامت افق تهران، احمد جنیدی، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد حداکثر زمان ماندگاری کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده ۲ روز است، با توجه به اینکه این ویروس در مقابل مواد گندزدا حساس است، فرآیند رایج در تصفیه خانههای آب آشامیدنی و گندزدایی آن که با استفاده از ترکیبات کلر صورت میگیرد به سادگی میتواند این ویروس را در آب شرب از بین ببرد.
وی تاکید کرد: بررسی های صورت گرفته نیز حاکی از این است که تا امروز کرونا ویروس در هیچ یک از سامانههای آب آشامیدنی تشخیص داده نشده است.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان تصریح کرد: در صورتی که به منابع مطمئن آب شرب دسترسی ندارید، با کمک راهکارهای سالمسازی آب آشامیدنی مثل جوشاندن (به مدت ۳ دقیقه از زمان جوش) یا اضافه کردن محلول کلر ذخیره ۱ درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.
انتهای پیام/