مصرف آب میوه، با افزایش مقاومت به انسولین و تحریک هورمونها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را افزایش میدهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، به اعتقاد کارشناسان میزان فروکتوز آب میوه ها موجب افزایش مقاومت به انسولین و تحریک هورمون ها خواهد شد که در نهایت منجر به رسوب چربی در اطراف کمر و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت میشوند.
در تحقیقات جدید دانشمندان، برای نخستین بار ۱۰۰ درصد آب میوه ها با نوشیدنیهای شیرین قندی مثل کولا و لیموناد مقایسه شده است و مشخص شد افزایش میزان مرگ و میر با مصرف تمام نوشیدنیهای قندی در ارتباط است.
دانشمندان معتقدند بسیاری از مردم آب میوه و اسموتیهای زیادی مصرف می کنند که با توجه به میزان بالای قند آنها، بهتر است از خود میوه استفاده کنند، افراد در این تحقیق به طور معمول، روزانه ۸.۴ درصد از کالری دریافتی خود را از نوشیدنی های شیرین قندی و ۴ درصد از ۱۰۰ درصد آب میوه تامین می کردند.
آب میوه ها در بین مردم جایگزین مناسبی برای میوه ها هستند، به خصوص این که آب میوه بسیارساده تر از خود میوه مصرف می شود اما پزشکان توصیه می کنند یک لیوان ۱۵۰ میلی لیتری آب میوه قادر است نیاز پنج روزه فرد را تأمین کند.
در مجموع مصرف نوشیدنیهای شیرین می تواند به پوسیدگی دندان، افزایش کالری مصرفی و افزایش وزن منجر شود و تهدیدی برای سلامت شخص باشد.
پزشکان تاکید می کنند که مصرف آب و آب میوههای طبیعی را جایگزین نوشابههای شیرین کرده و از مصرف نوشیدنیهای قندی یا نوشیدنیهای رژیمی خودداری شود.
انتهای پیام/