رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، از کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی فروش رستورانها به دنبال شیوع ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، اصغر امیرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس اعلام کرد: فروش رستورانها در روزهای اخیر و به دنبال شیوع ویروس کرونا ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش یافته است و نکات بهداشتی لازم از طریق سایت اتحادیه و ارسال پیام به رستورانها اطلاع داده شده است.
اصغر میرابراهیمی افزود: از طریق فضای مجازی و سایت اتحادیه به همکاران خود در رستورانها توصیه کردیم از ماسک و دستکش استفاده کرده و هر ۱۵ دقیقه یک بار میزها را با الکل و آب ضدعفونی کنند، علاوه بر آن رستورانها باید غذای کامل پخته توزیع کنند و از فروش غذاهای خام و نیمپز اجتناب کنند.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تصریح کرد: وزارت بهداشت ابلاغیهای در این خصوص صادر نکرده است، شورای سیاستگذاری این اتحادیه نکات مذکور را به رستورانها ابلاغ کرده است.
میرابراهیمی به مردم توصیه کرد که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از رستوران ها به صورت بیرونبر غذا تهیه کنند و از تجمع در رستورانها خودداری کنند، به گفته وی، اطلاع رسانی لازم در خصوص رعایت نکات بهداشتی از طریق نصب بنر در مقابل رستورانها انجام میشود.
انتهای پیام/