با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین c و پرهیز از فست فودها و غذاهای سنگین با بیماری کرونا مقابله کنید.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، منابع غذایی حاوی ویتامین C مثل سبزی و سالاد، میوه های سرشار از ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزی هایی که دارای ویتامین C هستند مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه ایی برای مقابله با بیماری کرونا توصیه می شوند.
مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی نیاز بدن به ویتامین C را برطرف می کند، هویج و کدوحلوایی و سبزی های سبز تیره مانند اسفناج ، برگ چغندر وبرگ های تیره رنگ کاهو هم سرشار از ویتامین A هستند، در مجموع برای جلوگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی ها و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می شود.
کودکان زیر ۵سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که از داروهای کورتنی استفاده می کنند در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند و برای پیشگیری بهتر است موارد زیر را رعایت نمایند.
هر روز سبزی یا سالاد به همراه لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
در رژیم غذایی خود هویج و کدو حلوایی را بگنجانید.
سعی کنید پیاز خام را به دلیل دارا بودن ویتامین C همراه با غذا مصرف کنید.
از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین به شدت خودداری کنید.
استفاده از منابع پروتئین مانند حبوبات یا تخم مرغ در غذای روزانه اهمیت فراوانی دارد.
کمبود ریز مغذی هایی مانند آهن و روی باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود، از منابع غذایی این ۲ ریز مغذی مانند حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت ، شیر و لبنیات وسبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.
از مصرف غذاهایی که خوب پخته نشده اند ( مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ، کباب هایی که مغز پخت نشده اند ) اجتنباب کنید.
غذا و مایعات را در اماکنی که از لحاظ بهداشتی مورد اطمینان نیستند مصرف نکنید.
در صورت داشتن علائم سرماخوردگی، بهتر است غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم مصرف کنید.
گفتنی است رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و قراردادن ریز مغذی ها و پروتئین در برنامه غذایی روزانه تاثیر بسزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد.
انتهای پیام/