با مصرف مواد غذایی میتوان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با بهبود ارگانیزم آسیبدیده بر اثر عفونت از ابتلا به بیماری مانند کرونا پیشگیری کرد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، متخصصان تغذیه معتقدند با مصرف مواد غذایی میتوانید سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با بهبود ارگانیزم آسیبدیده بر اثر عفونت از ابتلا به بیماری مانند کرونا پیشگیری کنند.
اسفناج
به اعتقاد برخی متخصصان تغذیه، بهتر است در زمستان از اسفناج استفاده کنیم که دارای ویتامین « آ» است. علاوه بر آن، هویج هم دارای کاروتنوئیدها بوده و مانند آنتی اکسیدان عمل و سیستم ایمنی انسان را تقویت می کند، آجیل و انواع تخمه سرشار از روی و سلنیوم و ویتامین «ای» و مس هستند.
ماهی
ماهی از مواد غذایی مفیدی است که دارای ویتامین های گروه « بی» و روی و سلنیوم بوده و از ارگانیزم بدن دفاع می کند.
کلم
از دیگر مواد غذایی که باید برای تقویب سیستم ایمنی بدن به فهرست غذایی افزوده شود، کلم است، به ویژه کلم قرمز دارای مقدار زیادی ویتامین « آ» و «سی» و سلنیوم است.
سیب زمینی
سیبزمینی هم یکی از مواد غذایی است که بمب واقعی ویتامین « سی» محسوب می شود، ضمن این که بهتر است از مصرف انواع چربی ها که سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند خودداری کرد.
انتهای پیام/