اخبار داغ

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گامی برای مهار تورم و حمایت از تولید جدول قیمت روز خودروهای داخلی در بازار افزایش ۲۰ هزار واحدی شاخص بورس تهران ابلاغ اختصاص سهام عدالت به جاماندگان استقرار نظام جامع بودجه‌ریزی مشارکتی در محلات پایتخت ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید به پایتخت پیش بینی بورس فردا ۷ فروردین ۱۴۰۲ جزئیات عرضه خرمای تنظیم بازاری صدور بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق‏ بیمه در سال ۱۴۰۲ پاداش به مشترکین کم مصرف آب خدمات‌رسانی اکیپ‌های امدادی به شهروندان در تونل‌های شهری پایتخت فضاسازی متناسب مترو در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اعلام وضعیت جدید قیمت خودرو در سال ۱۴۰۲ قیمت سکه و طلا ۶ فروردین ۱۴۰۱ رگبار باران در تهران از عصر امروز رشد ۱۷ هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۲ الزام معاینه فنی برای خودروهای با عُمر بالای ۴ سال رفع مشکل کد ارتباطی گردشگری سامانه ۱۳۷ پلاس شکوفایی چشم گیر گردشگری در دوره جدید مدیریت شهری قیمت میوه و تره بار ۵ فروردین

5

کلینیک ایران نوین هشدار! ته دیگ هیچ غذایی را نخورید!

  • کد خبر : 2623
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵
کلینیک ایران نوین هشدار! ته دیگ هیچ غذایی را نخورید!

کم تر کسی یافت می شود که ته دیگ دوست نداشته باشد. اوج داستان جایی است که توصیه شود ته دیگ نخورید. اگر این مساله را جدی نگیرید می تواند جانتان را تا پای مرگ ببرد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شاید شنیدن این جمله در ابتدا هیچ واکنشی را در شما به وجود […]

ته دیگ

کم تر کسی یافت می شود که ته دیگ دوست نداشته باشد. اوج داستان جایی است که توصیه شود ته دیگ نخورید. اگر این مساله را جدی نگیرید می تواند جانتان را تا پای مرگ ببرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، شاید شنیدن این جمله در ابتدا هیچ واکنشی را در شما به وجود نیاورد اما با خواندن این مطلب خواهید دانست که خوردن ته دیگ غذاها می تواند خطرات جبران ناپذیری برای سلامتیتان داشته باشد. پس لازم است برای حفظ سلامتی خود و آگاهی از مضرات ته دیگ این مقاله را تا انتها بخوانید.

هشدار! ته دیگ هیچ غذایی را نخورید!
متخصص تغذیه درباره گرایش برخی افراد به مصرف نان و سیب زمینی برشته یا سوخته می گوید:اصلی در تغذیه وجود دارد و آن این است که هر چقدر روی یک ماده غذایی فرآیند بیشتر و عمیق تری انجام بگیرد، دو اتفاق برای آن ماده خوراکی می افتد؛ از یک طرف ارزش ویتامین ها و املاح آن به خاطر حرارت و اکسیداسیون کمتر می شود دیگر آن که تراکم کالری در آن ماده غذایی بالاتر می رود. درجه حرارت بالا و طولانی بودن مدت زمان پخت، نه تنها باعث تولید مواد مضر و کاهش مواد مغذی در غذا می شود بلکه به گفته این متخصص ، حتی میوه ای که خشک می شود، با وجود کاهش مقدار ویتامین C کالری آن افزایش می یابد. آبمیوه نسبت به میوه وزنش کاهش و کالری اش افزایش می یابد.
وی ادامه می دهد:این یک قانون کلی است هرچه در تهیه غذا، آب، زمان و روغن کمتری استفاده شود، مواد مغذی کمتری از بین خواهد رفت.

به گفته کارشناسان، برشته خوردن نان، سیب زمینی، ته دیگ و غلات از آن نظر مضر است که ماده سمی به نام ماده آکریل آمید در آنها تولید می شود، به گونه ای که در طولانی مدت می تواند یکی از دلایل ابتلای فرد به سرطان شود.

وی در ادامه می گوید:با وجود مضرات ذکر شده، استفاده از نان برشته برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند، بسیار خوب و مناسب است. هضم نان برشته به شرطی که ترکیبات سوخته در آن به وجود نیاید، راحت تر است، چون ترشح اسید معده و آسیب های گوارشی کمتر و هضم پروتئین راحت تر می شود.
وی تأکید می کند:ترکیبات سوخته، محرکی برای ترشح اسید معده است که علاوه بر آسیب به جداره روده، باعث بروز سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) می شود.

 

انتهای پیام

الو دکتر

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=2623

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی