تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

6

کدو حلوایی را در فصل پائیز مصرف کنید

  • کد خبر : 2584
  • 07 مهر 1397 - 12:10
کدو حلوایی را در فصل پائیز مصرف کنید

مصرف مرتب ۳ تا ۴ واحد میوه و سبزی جزو رفتارهای خوب تغذیه‌ای است که همواره از سوی متخصصان تغذیه توصیه می‌شود. داشتن این عادت به‌خصوص در فصل سرما محافظت‌کننده بدن از بسیاری بیماری‌هاست. در این بین، گنجاندن سبزی‌های رنگی مانند کدوحلوایی یک اقدام پیشگیرانه محسوب می‌شود.  به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، باورش […]

کدو حلوایی

مصرف مرتب ۳ تا ۴ واحد میوه و سبزی جزو رفتارهای خوب تغذیه‌ای است که همواره از سوی متخصصان تغذیه توصیه می‌شود. داشتن این عادت به‌خصوص در فصل سرما محافظت‌کننده بدن از بسیاری بیماری‌هاست. در این بین، گنجاندن سبزی‌های رنگی مانند کدوحلوایی یک اقدام پیشگیرانه محسوب می‌شود.

 به گزارش سرویس سلامت افق تهران ، باورش سخت است ولی این عین واقعیت است که مصرف ۱۰۰ گرم کدوحلوایی می‌تواند ۲۶۴ درصد از نیاز بدن به ویتامین A را تامین کند و طیف گسترده‌ای از آنتی‌اکسیدان‌های سودمند و ضدسرطان را به بدن برساند.

کم کالری است

کدو حلوایی از جمله صیفی‌هایی است که کالری کمی دارد و مملو از فیبر و آنتی‌اکسیدان است. این سبزی، اسید‌های چرب اشباع‌شده و کلسترول ندارد و به همین دلیل برای افرادی که از یک رژیم غذایی محدودکننده کلسترول پیروی می‌کنند و قصد کاهش وزن دارند، انتخاب مناسبی محسوب می‌شود.

پر از آنتی اکسیدان های مختلف است

این سبزی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مختلف به‌خصوص ویتامین A، و E است، بنابراین در شرایطی که هوا آلوده است یا خوراکی‌هایی را مصرف کرده‌اید که رادیکال آزاد وارد بدن می‌کنند -مثلا غذاهای سرخ‌شده و انواع فست‌فود، مصرف این سبزی کمک فراوانی به بدن می‌کند. در ضمن، مطالعات نشان داده‌اند که وجود همین مواد مغذی در بدن بامصرف کدو حلوایی از بروز سرطان، به‌خصوص سرطان‌های پروستات و ریه، پیشگیری می‌کند. بنابراین عادت به مصرف این سبزی به مردان سیگاری بیشتر از سایر افراد توصیه می‌شود.

سرشار از ویتامیناست

با مصرف هر ۱۰۰ گرم کدو حلوایی، ۷۳۸۴ میلی‌گرم ویتامین A وارد بدن می‌شود؛ ۲۶۴ درصد از میزان مورد نیاز. همین‌ جا لازم است اضافه کنیم ویتامین A برای سلامت پوست و مخاط‌ها، سیستم بینایی، ریه‌ها و دهان و دندان‌ها ضروری است. به همین دلیل هم مصرف مرتب کدو حلوایی به افرادی که پوستشان دچار آسیب شده، توصیه می‌شود زیرا به تسریع ترمیم زخم‌ها و مخاط‌های از دست رفته (مانند زخم در دهان) کمک می‌کند و فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازد. در ضمن، با تقویت سیستم ایمنی بدن نیز از بروز انواع عفونت در شرایطی که پوست آسیب دیده، جلوگیری می‌کند.

منبع فلاونوییدها است

این سبزی غنی از فلاونوییدهایی است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند. این ترکیبات شامل بتاکاروتن، زی‌گزانتین، لوتیین و گزانتین است و البته بتاکاروتن، ترکیبی است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود.

معدن مواد معدنی است

کدو حلوایی علاوه بر آنتی‌اکسیدان‌های یادشده، مواد معدنی‌ای مانند مس، پتاسیم، فسفر و کلسیم دارد. به همین دلیل، عادت به مصرف این سبزی به افرادی که فشار خون بالا دارند، توصیه می‌شود.

تخمه ای مغذی دارد

دانه این سبزی هم منبع مناسبی از فیبر و اسیدهای چرب غیراشباع است. به علاوه، با مصرف ۱۰۰ گرم تخمه کدو حلوایی، ۱۱۰ درصد از نیاز بدن به آهن و ۷۱ درصد از نیاز بدن به روی تامین می‌شود. در ضمن، مصرف این مقدار تخمه کدو حلوایی، ۳۰ گرم پروتئین و ۵۵۹ کیلوکالری انرژی هم به بدن می‌رساند.

فیبر فراوانی دارد

کدو حلوایی به‌دلیل داشتن فیبر فراوان گزینه مناسبی برای افرادی است که قصد کاهش وزن دارند. با مصرف یک لیوانکدو حلوایی بخارپزشده، ۷ گرم فیبر مورد نیاز بدن تامین می‌شود بنابراین فرد احساس سیری بیشتری می‌کند. به علاوه، این سبزی انتخاب مناسبی برای افرادی است که از یبوست رنج می‌برند.

تقویت کننده سیستم ایمنی است

مصرف این سبزی به‌دلیل داشتن ویتامین A و C برای تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود و عادت به مصرف آن از بروز انواع عفونت‌های قارچی، باکتریایی و ویروسی در افراد مستعد مانند سالمندان، کودکان، بیمارانی که شیمی‌درمانی می‌کنند و… جلوگیری می‌کند.

تنظیم کننده قند خون است

عادت به مصرف این سبزی به تنظیم قند خون هم کمک می‌کند بنابراین مصرف آن به صورت بخارپز شده به افراد دیابتی توصیه می‌شود.

انتهای پیام

الو دکتر

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=2584
  • 20 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.