در صورتی که چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد میتوان نام آن را کهنه دم گذاشت، مصرف چای کهنه مواد سمی در بدن تولید کرده و تبعات جبران ناپذیری برای سلامتی به همراه خواهد آورد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در میان خانوادههای اصیل ایرانی است که مصرف آن قواعد خاص خود را دارد، اما بسیاری از افراد به دلیل تنبلی یا عادتهای اشتباه چای دم کرده شب قبل را داغ کرده و با عنوان «چای کهنه» مصرف میکنند، این افراد بدانند که مصرف چای کهنه مواد سمی در بدن تولید کرده و تبعات جبران ناپذیری برای سلامتی به همراه خواهد آورد.
ترشح اسید معده
یکی از تبعات اصلی و جبران ناپذیر نوشیدن چای کهنه دم برای سلامت بدن تحریک ترشح اسید معده است که منجر به عوارضی مانند زخم معده، رفلاکس و مشکلات گوارشی خواهد شد.
افزایش خستگی
نوشیدن چای رقیق و کهنه مثل آسپرین عمل کرده و سمی را در بدن ایجاد می کند که موجب افزایش خستگی، سردرد، سرگیجه، کسالت و بد خوابی در افراد خواهد شد.
افزایش کلسترول خون
مصرف چای کهنه و دم کردن مجدد آن کلسترول خون را افزایش داده و باعث اختلال در سیستم گردش خون می شود.
دیابت
دلیل اصلی دیابت وجود قند اضافی در بدن است که گاهی اوقات همراه با پرخاشگری، کسالت، بی حالی و ضعف سیستم ایمنی بدن می شود اما نوشیدن چای کهنه دم بیماری دیابت را در بدن افزایش می دهد.
در صورتی که چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد میتوان نام آن را کهنه دم گذاشت، بر اساس تحقیقات دانشمندان اگرچه چای تازه باعث کاهش خستگی می شود، اما چای کهنه خستگی را تا ۱۳ درصد افزایش می دهد.
انتهای پیام/