تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

5

باید در حوزه آموزش و تمرین رفتار اقتصادی خلاق و اخلاق مدار اقدام کنیم

  • کد خبر : 24478
  • 07 دی 1398 - 22:49

دکتر محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس موسسه عالی مدیریت و برنامه ریزی که در آئین گشایش پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی سخن می گفت، اخلاق را کلید رشد و تعالی کشور برشمرد و راه نهادینه شدن آن را تمرین از دوران کودکی دانست. به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، معاون اقتصادی رئیس […]

نهاوندیان

دکتر محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس موسسه عالی مدیریت و برنامه ریزی که در آئین گشایش پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی سخن می گفت، اخلاق را کلید رشد و تعالی کشور برشمرد و راه نهادینه شدن آن را تمرین از دوران کودکی دانست.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، معاون اقتصادی رئیس جمهور که در محل کانون پرورش فکری کودک و نوجوان سخن می گفت، تاکید کرد که اگر سطح سرمایه گذاری کم است و اگر به دنبال ارتقا بهروری در کشور هستیم باید از همین امروز روش مثبت نگری و امیدواری را به نسل نوپا آموزش و تمرین دهیم، چراکه تنها در سایه ارتقاء این نگرش است که کشور با رشدی فزاینده و پایدار می تواند به اهداف متعالی خود دست یابد.

وی ادامه داد: هرجند که در فرهنگ و آموزه های اسلامی و ایرانی ما بر تلاش و کار جمعی و تعاون و همکاری تاکید شده است، اما آموزش ها و تمرین های عملی ما در این زمینه گسترده و عمیق نیست. وی با اشاره به سه گانه تحلیلی ساختار ، رفتار و عملکرد در تحلیل و ارزیابی اقتصادها گفت: اگر می خواهیم در عملکرد اقتصاد، ما شاهد بهبود ریشه ای باشیم باید در بهبود ساختارهای اقتصادی و تربیت بهینه رفتارهای اقنصادی بکوشیم.این ساختار سیاسی و اداری در هر اقتصادی است که امکان استفاده از کارشناسی محققان و ابتکار فعالان اقتصادی را در فرایند تصمیم گیری اقتصادی فراهم می کند یا محدود می سازد.

وی با تاکید بر رابطه دوسویه فرهنگ و اقتصاد توجه به آموزه های اساسی تلاش ، تولید و مثبت اندیشی و بلندمدت نگری در تکوین فرهنگ اقتصادی نسل آینده را ضروری دانست و گفت: رویکرد راه حل گرا نیاز به آموزش و تمرین دارد. در یک جامعه پیشرو شاخص روشنفکری، منفی گویی نیست، بلکه مثبت اندیشی آینده نگرانه است که خلق ارزش پایدار می کند و در سایه این مثبت اندیشی آینده نگرانه است که می توان کار و ابتکار را در فعالان اقتصادی کشور تقویت کرد و عامل رشد عملکرد اقتصاد شد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور به اثر متقابل اقتصاد بر فرهنگ اشاره کرد و افزود: با افزایش سطح و عمق رشد و رفاه در کشور می توان زمینه تعالی جامعه و تربیت علمی و اخلاقی را فراهم کرد.درکنار آموزش علمی و فنی،آموزش اخلاق اقتصادی هم برای توسعه کشور ضروریست. ارزشهای اقتصادی با تمرین و تکرار خلاقیت و بهره وری بدست می آید که نتیجه آن کاهش لغزش و تضییع منابع خواهد بود

وی آموزش های بازی محور ، هدفمند و هوشمندانه را به عنوان نگرشی نو به مقوله تمرین زندگی برای نسل آینده ساز کشور دانست.

دکتر نهاوندیان گفت: دانش آموزان ما باید این فرصت را پیدا کنند که ضمن تمرین عقلانیت و تصمیم گیری، از بازی برای عقلانیت و قدرت انتخاب بین گزینه ها، تقسیم کار، مسولیت پذیری و پاسخگویی به روش اخلاق مدارانه برای پیشرفت و توسعه استفاده کنند،. اگر نگاه ما به بازی اینگونه هدفمند و فرهنگی باشد ” باید بازی را جدی بگیریم “.

معاون اقتصادی رئیس جمهور در ادامه سخنانش به حجم قابل توجه اقتصاد و تجارت جهانی وسایل بازی و اهمیت آن برای بازیگران عرصه اقتصاد جهانی اشاره کرد و گفت: به عنوان نمونه حجم صادرات کشور چین تنها از سرفصل این صنعت ماهانه در حدود سه میلیارد دلار است که از صادرات کنونی نفت ایران بیشتر است.

وی ادامه داد: با توجه به نگرش و سیاست دولت در حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط این امکان فراهم شده است که از محل اعتبارات تبصره ۱۸ طرح های اشتغالزا و با همکاری صندوق کارآفرینی امید ، صندوق شکوفایی و نوآوری ، بانک توسعه صادرات و صندوق ضمانت صادرات در حمایت از کارگزاران این صنعت قدم های محکمی برداشته شود و لازم است که در زمینه برندسازی و بازاریابی صادراتی برنامه ریزی جدی صورت گیرد.

دکتر نهاوندیان افرود: باید بپذیریم که رشد درکیفیت محصولات در سایه رقابت حاصل می شود او در عین حال تقویت تشکل این صنف را با همکاری اتاق های اصناف و بازرگانی برای یکپارچگی راهبرد و یک صدایی از دیگر اقدامات کلیدی توسعه این صنعت برشمرد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: برای مقابله عزتمندانه با تحریم ها و تغییر شرایط باید از هر ظرفیت کوچک و بزرگی جهت ایجاد اشتغال داخلی و کسب درآمد صادراتی استفاده کرد..وی از صنعت اسباب بازی به عنوان یک ظرفیت جهش پذیردر مقابله با تحریم ها یاد کرد و ادامه داد که استفاده از رمزارزها و خلاقیت های شبکه ای می تواند محدودیت های بانکی و مرزی را در حوزه صادراتی برای این صنعت از سرراه بردارد.

پنجمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با شعار تمرین زندگی امروز (هفتم دی ماه) در مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کار خود را آغاز کرد. این نمایشگاه تا ۱۳ دی ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=24478
  • 28 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.