بهترین روش برای هیدراته کردن بدن نوشیدن آب است اما برخی غذاهای خاص وجود دارند که با مصرف آنها می توانید بدن خود را هیدراته کنید.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، علی رغم این که بهترین روش برای هیدراته کردن، نوشیدن آب است اما می توانید با مصرف غذاهای خاص بدن خود را هیدراته کنید:
ماست: در یک بسته ماست ساده ۸۵ تا ۸۸ درصد آب وجود دارد ضمن این که مصرف آن نیاز بدن به کلسیم و برخی از ویتامین های گروه ب مانند ویتامین ب ۱۲ و ریبوفلاوین را تامین می کند، در هنگام خرید ماست دقت کنید که برای حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن نوع پروبیوتیک آن را انتخاب کنید .
سالاد سبز: دو فنجان سالاد دارای سبزیجات سبز شامل ۱۵ کالری و ۹۰ درصد آب است، این سبزیجات سرشار از مواد مغذی مثل فولات، ویتامین ث، فیبر و آنتی اکسیدان ها بوده و موجب حفظ سلامت چشم و پوست نیز می شوند.
توت فرنگی: سرشار از ویتامین ث، فولات و ویتامین ب است که برای رشد سالم سلول های جدید توصیه می شود، هر فنجان توت فرنگی حاوی ۹۱ درصد آب، زغال اخته ۸۵ درصد و تمشک نیز ۸۵ درصد آب است.
هندوانه: حدود ۹۲ درصد از یک هندوانه را آب تشکیل می دهد، هندوانه سرشار از ویتامین ث است و به دلیل وجود لیکوپن و آنتی اکسیدان در آن به محافظت در مقابل سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند.
اسفناج: اسفناج دارای فیبر است همانطور که ۹۲درصد آب دارد، اسفناج از آنتی اکسیدان تشکیل شده و مصرف یک فنجان از آن در روز، ۱۵ درصد از نیازبدن به ویتامین ای را تامین می کند.
گوجه فرنگی: میوه ای است که در هر فصلی از سال وجود دارد، می توانید یک کاسه گوجه فرنگی را همراه با پنیر و ریجان به عنوان میان وعده صرف کنید، گوجه فرنگی دارای ۹۴ درصد آب بوده و بهترین گزینه برای رفع تشنگی در طول روز محسوب می شود.
خیار: یک فنجان خیار خرد شده دارای ۹۵ درصد آب است، خیار سرشار از فیبر و برخی از ویتامین ها مانند ویتامین ث است و مصرف یک فنجان از آن به تامین ۶ درصد از نیاز بدن به این ویتامین کمک می کند.
انتهای پیام/